KwSu! Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Wygląda to tak :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 (edytowane) @KwSu! Na evolution patch to sie dzieje? Dales ustawienia takie o jakich pisalem w lodmixerze? Podmieniles plik .exe ? Sciagnales wszystkie czesci patcha? Wiecej pytan nie mam. :D Edytowane 20 Grudnia 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwSu! Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 No własnie wszytsko jest zainstalowane :) i nie wiem czemu tak sie dzieje,rozumiem gdybym jeszcez nie doinstalował stadionów ale je mam ! :wink: Już działa,jeszcze raz zainstalowałem kitserwera i loadmixera i teraz działa.Dzieki Santi :wink: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 (edytowane) Oto Boniek. ;] Gra teraz w PSG. :lol2: Z moich podbojow edycji OF nic nie wyszlo. Trzeba poczekac pare dni. :) Edytowane 21 Grudnia 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 (edytowane) albo mi sie zdaje, albo ta wersja lodmixera ma gdzies aspect radio w sprawie radaru, obraz jest ok, ale radar to dosc duzy prostokat jedyne co mi sie nie podoba w tym patchu to scoreboard? chyba tak to sie pisze :> Edytowane 21 Grudnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ba-M-bo Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 ma ktos superpatcha!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danywatt Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Dlaczego nie można pobrać nowego pliku e_text (Evo Patch e_text_Final.rar) pliku http://future-dld.com/download.php?dl=d431...1be76a0a896f900 na filefront też jest ale stary z 18.12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 kurde.... ciut za dużo tych plików jak dla mnie... mam Evo i k patcha... wywaliłem starego kitserwera (pościągałem wszystko).... eeeee co teraz zrobić? nich ktoś napisze tutorial jak zainstalować evo i k patcha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Siema Chłopaki... znowu problem :lol: Tym razem jest to poważny problem :( Pes6 nie włącza się... gdy załączam gre to początek tak samo jak normalnie, ale po chwili zamiast ujżeć czarny ekran nic sie nie dzieje... w managerze jest pes6 w procesach, zżera troche ramu + 100% stress cpu, ale nie ma go w aplikacjach (pes6) i gra po prostu sie nie pojawia na ekranie. Reinstalowalem n razy, na różnych językach próbowalem... ale dalej to samo. Miał ktoś taki problem ? Z góry dzieki za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Siema Chłopaki... znowu problem :lol: Tym razem jest to poważny problem :( Pes6 nie włącza się... gdy załączam gre to początek tak samo jak normalnie, ale po chwili zamiast ujżeć czarny ekran nic sie nie dzieje... w managerze jest pes6 w procesach, zżera troche ramu + 100% stress cpu, ale nie ma go w aplikacjach (pes6) i gra po prostu sie nie pojawia na ekranie. Reinstalowalem n razy, na różnych językach próbowalem... ale dalej to samo. Miał ktoś taki problem ? Z góry dzieki za pomoc :) Ja tak nieraz mialem po zastosowaniu kitservera, musialem 2 razy odpalac plik exe, aby zalapalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 U mnie moge nawet 20 razy klikac i niestety, za każdym razem to samo. Gra jest czysta (jak pisałem n-krotne reinstalle) czyli bez patchy, kit'ów itd. Kurde, pes6 to jedyna gra w którą od czasu do czasu lubie sobie pograć, a tu taki zonk :/ Zainstalowałem nawet pes5, ale to nie to samo... po kilku minutach grania zaczynam sie irytowac, ciagle gwizdek za jakies pseudo faule i gre ciałem... pograć nie mozna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan06 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Prosze dajcie plik Evo Patch e_text_Final.rar z 20.12.2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 (edytowane) link nie działa kilka postów wyżej? jak nie to ci upne gdzieś, gdzie chcesz? update: wrzuciłem ci na sendspace: http://www.sendspace.com/file/s7jx07 Edytowane 23 Grudnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 K_Patch 1.1-1.4 Cumulative update(1.1 - 1.4) - I am not expert on option file editing. - So, change option to Milanista option v2(Thanks Milanista) - Sorry for Brazilian users. - new teams :Sofia,Spartak,Bucharest,AEK - updated scoreboard(ESPN) - cumulative update kits/face server link(main 1.1-1.4) http://files.filefront.com/PES6_K_Patch_11...;/fileinfo.html link(cumulative kitserver) http://files.filefront.com/14_kitserverpar...;/fileinfo.html http://files.filefront.com/14_kitserverpar...;/fileinfo.html http://files.filefront.com/14_kitserverpar...;/fileinfo.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 ralf, naprawdę k_patch może się schować teraz :) info dla posiadaczy x360 - na UK marketplace dodano właśnie demo Pro Evolution Soccer 6, waga - 1,31GB jump in! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 a co ma takiego evolution patch,czego nie ma k_patch? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 w skrócie ci odpowiem bo nie mam zamiaru argumentować czegoś co jest oczywiste - nie ma ... startu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 link nie działa kilka postów wyżej? jak nie to ci upne gdzieś, gdzie chcesz? update: wrzuciłem ci na sendspace: http://www.sendspace.com/file/s7jx07 czyli tego wcześniejszego e_text + patch na angielskie pozycje jest niepotrzebny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 jedyne co różni te patche,to liczby.evolution ma wszystkiego więcej.ja nie potrzebuję 600 piłek,300 stadionów,1000 przyśpiewek,100 utwórów itd.K_patch ma wszystko to samo co evolution,tylko w mniejszej ZUPEŁNIE WYSTARCZAJĄCEJ liczbie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 aaaaaaa czyli albo evo albo k :] jeeeb mieszacie z tym wszystkim.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan06 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 kucyk wielkie dzieki !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 (edytowane) hmmm... nie wiecie, czy będzie poprawiany p_text w Evo? bo parę rzeczy jest po szwabskiemu :] BTW: 0_sound w częściach z rapida... wrzuciłby ktoś te 13 partów gdzieś indziej? bo mam dopiero 3, filefront przerywa po ściągnięciu połowy... Edytowane 23 Grudnia 2006 przez Bio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 (edytowane) p_text raczej nie bedzie poprawiany. Mozna samemu sobie go zrobic bardzo prosto. W tym celu nalezy wyeksportowac wszystkie pliki z oryginalnego p_text (za pomoca DKZ Studio) i pozniej importowac tylko pliki *.str do pliku e_text od evo. ;] Na koniec zmiana nazwy pliku z e_text na p_text i done. :P Edytowane 23 Grudnia 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 eeee a zrobił byś to i dał ludowi? ja moją płytkę z pesem pożyczyłem kumplowi :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 ja tylko jednym zdaniem podsumuje odslone PES6 na X360 - smiech na sali :lol: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 (edytowane) Bio zaraz sie zrobi. ;] Upload.... kucyk czytalem, ze PES6 na X360 to lekkie nieporozumienie i jest gorszy od tego na PC. Mam nadzieje, ze nowy Winning Eleven na X360 wyjdzie im lepiej. :P p_text do evolution patch - http://www.speedyshare.com/622639698.html Edytowane 23 Grudnia 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 p_text do evolution patch - http://www.speedyshare.com/622639698.htmlWielkie dzięki Santi :) Mi też się przydał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 ja tylko jednym zdaniem podsumuje odslone PES6 na X360 - smiech na sali :lol: :mur: kucyk czytalem, ze PES6 na X360 to lekkie nieporozumienie i jest gorszy od tego na PC. Mam nadzieje, ze nowy Winning Eleven na X360 wyjdzie im lepiej. :P może ktoś dokładniej napisać co spaprali w wersji na Xklocka? nie chodzi płynnie czy jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwSu! Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Ej a nie wiecie czy bedzie jakis OF z gameplayem...bo ten z EVO jest troche gorszy od tego co mialem wcześniej :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 no tak :] przydałby się jakiś gameplay, żeby można było łatwiej "triciki" podczas strzelania gola robić :] BTW: 0_sound part 9 obecnie leci xD widać światełko w tunelu xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...