Hanu Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Nareszcie :). Już zacieram rączki, już gotuję pada, jeszcze tylko 7 godzin w robocie i wrota raju się otworzą :). @kucyk - królu złoty,gdzie screeny, gdzie jakiś filmik, nie każ tyle czekać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 postaram się zaraz coś wrzucić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 chocby z cyfrowki czy komoreczki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Czekamy ze zniecierpliwieniem :-P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 No więc tak. Na początku miałem problemy z poprawnym działaniem gry pod XP - mam chyba coś nakopane w systemie tylko nie wiem co - gra tnie na 5 sek i odcina się na 1 sek i tak w koło :| mam to samo ;] nie da sie grac... dawalem juz ustawienia catow na default, przelaczalem gre na jedno jadro, nawet update directX - nic nie daje. nie wiem ocb. ale qna PL menu, polscy komentatorzy... mega lol ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOzi]K[ Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 no to widze ze viste trzeba bedzie dzis zainstalowac albo poczekac na patcha od KONAMI. Miejmy nadziej ze to bedzie jedyna wpadka:D. Jak tam online chodzi!?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Nie straszcie mnie że PES 6 będzie chodził poprawnie na Viście :| K[' date=26 paź 2006, 10:50' post='2367935] no to widze ze viste trzeba bedzie dzis zainstalowac albo poczekac na patcha od KONAMI. Miejmy nadziej ze to bedzie jedyna wpadka:D. Jak tam online chodzi!?:) I aby jednorazowa wpadka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 właśnie przed chwilą pyknąłem online z 4 graczami i było całkiem nieźle, jeszcze 1vs1 muszę spróbować! oto kilka screenów: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 fifa 2007 lepsza -to prawdziwa symulacja a nie jak pes bylejakie arcade . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 fifa 2007 lepsza -to prawdziwa symulacja a nie jak pes bylejakie arcade .Nio, tiak skont klikash? Zagrałem meczyk Polska-Szwaby i na 3 gwiazdkach dostalem 2:0 :( Ciutke inna gra, widze ze bede musial pomeczyc dojczów od 2 gwiazdek^^ Szkoda tylko ze czasu brakuje.... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Czyli moje obawy co do PES'a 6 się nie sprawdziły :P Zapowiada się bajecznie. Teraz czekam na PL wersje. No i na kucykowe filmiki. Poratuj coś Kucyk ;) Chciałbym zobaczyć grę w akcji już dzisiaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 tak jak mówie, na XP gra się dupi, na Vista nie mogę nagrać filmiku z dźwiękiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 zdjecia są straszne...............pes 2 bodajże już lepiej wyglądał !!!!!!!!! mam tylko nadzieje, że gra sie o wiele lepioej niż sam wygląd tych marnych zdjęć ehhhhhh <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 zdjecia są straszne...............pes 2 bodajże już lepiej wyglądał !!!!!!!!! mam tylko nadzieje, że gra sie o wiele lepioej niż sam wygląd tych marnych zdjęć ehhhhhh <_< Idz chlopcze 'stont' bo marne sa Twoje prowokacje. :-| @kucyk Widze, ze aspect ratio nie jest zachowane w rozdzialce 16:10, a wielka szkoda. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Faktycznie grafa nie jest za 'swieza'. Engine chyba ten sam co w pes5, no nic trzeba jak zwykle czekac na jakiegos superpatcha i kity. Gameplay z 5ki mi w ogole nie podpasowal, z tego co czytam, to 6ka to ulepszona piatka, wiec chyba tez mnie nie possie, 4ka rulz. B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Faktycznie grafa nie jest za 'swieza'. Engine chyba ten sam co w pes5, no nic trzeba jak zwykle czekac na jakiegos superpatcha i kity. Gameplay z 5ki mi w ogole nie podpasowal, z tego co czytam, to 6ka to ulepszona piatka, wiec chyba tez mnie nie possie, 4ka rulz. B-) W 6stce gameplay się zmienił :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Idz chlopcze 'stont' bo marne sa Twoje prowokacje. :-| @kucyk Widze, ze aspect ratio nie jest zachowane w rozdzialce 16:10, a wielka szkoda. :? Jakie prowokacje, facet wyraził tylko swoją opinię na temat grafiki w pes6 :], też uważam, że grafa w "kopance" od konami jest nędzna :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 (edytowane) zdjecia są straszne...............pes 2 bodajże już lepiej wyglądał !!!!!!!!! mam tylko nadzieje, że gra sie o wiele lepioej niż sam wygląd tych marnych zdjęć ehhhhhh <_< popieram w 100% myślę, że bliżej im do jedynki niż do dwójki, ale to tylko moje zdanie! ale halo - tam nikt zdjęć nie robił, to są screeny tak na przyszłość - przeliteruje Ci - s c r e e n y :D no zobaczcie sami na te "zdjęcia" w porównaniu do Fify 2007: pes zostaje w tyle niestety proszę państwa i trzeba się z tym pogodzić :cry: Edytowane 26 Października 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Napiszcie co chcecie to wrzuce filmik/zdjęcia ;] bo już wytrzeźwiałem. Tzn. jaki zespół na filmiku, mecz, czy cokolwiek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Idz chlopcze 'stont' bo marne sa Twoje prowokacje. :-| @kucyk Widze, ze aspect ratio nie jest zachowane w rozdzialce 16:10, a wielka szkoda. :? :blink: oooo tak tutaj niestety nie może nikt złego słowa powiedziec o nowej świetnej kopance ala konami - z niesamowita grafą !!!! z wielkimi zmianami z roku na rok !!! hehehehe dobre dobre,,,,, Takie jest moje zdanie zdjęcia wyglądają fatalnie, ta sama oprafa graficzna jak jej poprzedniczki czyli pes3,4...itd a rewolucje?? hehehe tak poprawiony gameplay, może nowe zachowanie bramkarza itd. ale każdy i tak "peesowski fan" - zakompleksiony bedzie mial "kisiel w gaciach" i wychwalał jaka to wspaniała GRA ....O KTÓREJ NIC ZŁEGO POWIEDZIEC NIE MOŻNA /bo jest nowy gameplay, parady bramkarza itd...i podobno kiczałowaty komentarz/ hehehe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 :blink: oooo tak tutaj niestety nie może nikt złego słowa powiedziec o nowej świetnej kopance ala konami - z niesamowita grafą !!!! z wielkimi zmianami z roku na rok !!! hehehehe dobre dobre,,,,, Takie jest moje zdanie zdjęcia wyglądają fatalnie, ta sama oprafa graficzna jak jej poprzedniczki czyli pes3,4...itd a rewolucje?? hehehe tak poprawiony gameplay, może nowe zachowanie bramkarza itd. ale każdy i tak "peesowski fan" - zakompleksiony bedzie mial "kisiel w gaciach" i wychwalał jaka to wspaniała GRA ....O KTÓREJ NIC ZŁEGO POWIEDZIEC NIE MOŻNA /bo jest nowy gameplay, parady bramkarza itd...i podobno kiczałowaty komentarz/ hehehe :D popieram w 100% gracze pes - leczcie się! jak można grać w ogóle w coś takiego z tak kiepską grafą :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 (edytowane) Mimo, że jestem fanem serii PES, muszę przyznać, że grafika jest koszmarna. Jak powstał PES3 było to bardzo ładne ale teraz już nie jest. Na Xbox 360 Fifa zrobiła niesamowite postępy Jeśli chodzi o gameplay to wg mnie jest rewelacyjnie. PES5 mi bardzo nie podpasował, ale tu już poprawili wszystko i jest pięknie :) Edytowane 26 Października 2006 przez PawelDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 (edytowane) PawelDK ale my tu o PC rozmawiamy nie mistrzu ? Bo w xboxie360 było widać już po filmikach że PES będzie w grafice odstawał od fify znacząco... Edytowane 26 Października 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 PawelDK ale my tu o PC rozmawiamy nie mistrzu ? Bo w xboxie360 było widać już po filmikach że PES będzie w grafice odstawał od fify znacząco... A ja głupi myślałem, że jest to temat o PES6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 (edytowane) PawelDK ale my tu o PC rozmawiamy nie mistrzu ? Bo w xboxie360 było widać już po filmikach że PES będzie w grafice odstawał od fify znacząco... Dlaczego? Przeciez kucyk juz dawno napisal ze piec to nie platforma do grania...^^ Edytowane 26 Października 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 (edytowane) Kucyk rzuc adres !!! już ci podeśle tą fife 2007 - oczywiście tylko samo demo ...bo na pewno na więcej nie zasługujesz !!!!!!!ale OCB? :blink: chcesz mi wmówić, że fifa 2007 ma gorszą grafikę? przecież chyba widać na "zdjęciach" że fifa zostawia pes w tyle więc co ty mi chcesz rzucać? leborg - i dalej tak twierdzę, na dniach zasysam x-a, ale online będę grał w pes6 na pc :) Edytowane 26 Października 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 (edytowane) Ponawiam, jak macie jakieś życzenia filmików czy cuś to dajcie znać a wrzuce. Bo sam z siebie to bramki będę wrzucał jak zwykle :P ale musze najpierw jakieś ładne strzelić hehe. No wrzuc jakis mecz narodowy najlepiej z Polakami (+ screen ze skladem jestem ciekaw kogo nam dali) i moze jakis ligowy barca vs. real m. oczywiscie jakis urywek(brameczki +nowe zachowania bramkarzy) zeby nie wazyl za duzo. Thx z gory PS - nie robcie syfu w tym temacie-nie wiem poc o sobie dogryzac FIFA vs. PES grajmy w obie i dobra. Edytowane 26 Października 2006 przez Yearman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@F@L Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Posłuchałem wstawionego na forum próbek komentarza. Powiem szczerze że Szpakowski z Szaranowiczem w Fifie 06 byli bardziej naturalni. Borek i Kołtoń są sztuczni :/ Ale to tylko próbki. Zobaczymy jak to wyjdzie w grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Boki zrywam jak słyszę, że w PES grafika jest be, fe a w Fifie piękna itp. IMHO Fifa to tylko blur, cukierek i ten koszmarny wygląd bramki, siatki. A o piłkarze to już wyglądają jak wypolerowane woskowe kukły. No ale jak już się komuś nie podoba, to jego sprawa. IMO dobrze, że się ktoś o tym wypowiedział. Mnie bardziej przypadła fo gustu grafika z PES'a, cóż żaden cud techniki to nie jest, ale przynajmniej nie zbiera mnie na wymioty jak na to patrzę (bo jak widzę Fifę to mnie zbiera). Grafika jest niezmieniona w PES jak i Fifie od lat. Lada moment wyjdą amatorskie patche do PES'a itp. Ale co tam grafika, ważna grywalność. A pod tym IMHO względem PES strzela Fifie pięknego gola i zostawia ją w tyle. Czekam na premierę polską, wtedy dopiero osądzę tą gierkę. Jest to jedyna gra, na którą co roku czekam z utęsknieniem. I wtedy się wszystko okaże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 (edytowane) Komentarz jest do bani, ale ile przy tym śmiechu ;] Borek mówi tak jakby był na komsji śledczej i srał w gacie jak przed maturą ;]. Najlepsze teksty "O to Ronaldinho", "OO to Deco", "O to Eto" hehehe może Mak coś więcej powie ;]]]]. Filmik wrzuce ale dopiero okolice wieczoru, ale zagrań nie uchwycisz nowych, tak samo animacji... tzn wszystkich, bo jak wiadomo te smaczki PES'a zaskakują nawet po roku grania i trzeba ogólnie dużo grać. Z Makiem stwierdziliśmy że gra rewelacja i ogromne zmiany jak zwykle w gameplayu, i jak zwykle na +! Czyli to co tygryski lubią najbardziej ;]. Edytowane 26 Października 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...