basik Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 (edytowane) Chcialem poradzic sie czy baterie litowo-polimerowa (do telefonu komorkowego) lepiej przechowywac (poza telefonem) naladowana czy rozladowana ? Edytowane 25 Marca 2006 przez basik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Przechowujemy tylko i wyłącznie naładowane. Rozładowanie baterii litowo - polimerowej kończy się jej nieodwracalnym uszkodzeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Przechowujemy tylko i wyłącznie naładowane. Rozładowanie baterii litowo - polimerowej kończy się jej nieodwracalnym uszkodzeniem. Dokładnie tak jak kolega wyżej napisał, dodam tyle ze raz przez przypadek uszkodziłem fona :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 a czy z czasem taka naladowana bateria sie sama nie rozladuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Po 10 latach pewnie tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 dodam tyle ze raz przez przypadek uszkodziłem fona :-|a co takiego zrobiles ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) a co takiego zrobiles ? Nie wiem jak to się stało włożyłem baterie odpalam fona, nie chce się włączyć :blink: . Ściągam klapke patrze coś się wylało , telefon odżył ale kosztwało mnie to nerwów. Jak bym tak zostawił i nie sprawdził to poszła by płyta. :mur: Edytowane 26 Marca 2006 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...