Skocz do zawartości
silverusa

Czesci Z Usa

Rekomendowane odpowiedzi

No wlasnie na wakacje lece do polski i tak sobie pomyslalem ze bym moze sobie cos zarobil :lol:

Moze bym przywiozl jakies czesci z www.newegg.com i sprzedal troszke drozej :> ?

I tak powinno sie oplacac tylko jeszcze mogl by mi ktos powiezdiec czy moge tak sobie wziac to wszystko ? nie doczepia sie do niczego ?

Jak cos to moje gg: 6599439

Edytowane przez silverusa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

musisz placic clo chyba ze bagaz wezmiesz jako podreczny a tak duzo nie przewieziesz :)

Do wakacji to AM2 bedzie :wink:

Natym forum jest mnostwo takich osob :wink:

Edytowane przez gent

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli zapłacisz w Polsce cło od tego to oczywiście, że nikt się nie przyczepi. Ale wtedy zapomnij o tym, że coś zarobisz na tym - wyjdzie drożej jak kupić u nas.

PS> gent uprzedziłeś mnie :-)

Edytowane przez Excray

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem dluzej niz rok i chodzi mi o czesci typu procek grafa pamieci i nie mogl bym tego wziac jako niby dla mnie ?

Jezeli nie da rady to wezme tylko kilka rzeczy dla ludzi z okolic lodzi najwyzej. Chociaz zeby na browarki miec :D

Edytowane przez silverusa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O ile wiem (a mogę się mylić) jeśli mieszkasz i pracujesz gdzieś ponad rok, to potem możesz takie bajerki jak samochód lub właśnie części komputerowe, wziaść ze sobą do kraju i nie płacić cła ;) zreszta zawsze możesz skłamac i powiedzieć, że nie masz nic do oclenia ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi