silverusa Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) No wlasnie na wakacje lece do polski i tak sobie pomyslalem ze bym moze sobie cos zarobil :lol: Moze bym przywiozl jakies czesci z www.newegg.com i sprzedal troszke drozej :> ? I tak powinno sie oplacac tylko jeszcze mogl by mi ktos powiezdiec czy moge tak sobie wziac to wszystko ? nie doczepia sie do niczego ? Jak cos to moje gg: 6599439 Edytowane 26 Marca 2006 przez silverusa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) musisz placic clo chyba ze bagaz wezmiesz jako podreczny a tak duzo nie przewieziesz :) Do wakacji to AM2 bedzie :wink: Natym forum jest mnostwo takich osob :wink: Edytowane 26 Marca 2006 przez gent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) Jeśli zapłacisz w Polsce cło od tego to oczywiście, że nikt się nie przyczepi. Ale wtedy zapomnij o tym, że coś zarobisz na tym - wyjdzie drożej jak kupić u nas. PS> gent uprzedziłeś mnie :-) Edytowane 26 Marca 2006 przez Excray Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirtZ Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 chyba żeby ominął cło ;) moglby okreslic te czesci jako mienie przesiedlencze jesli w usa jestdluzej niz rok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silverusa Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) Jestem dluzej niz rok i chodzi mi o czesci typu procek grafa pamieci i nie mogl bym tego wziac jako niby dla mnie ? Jezeli nie da rady to wezme tylko kilka rzeczy dla ludzi z okolic lodzi najwyzej. Chociaz zeby na browarki miec :D Edytowane 26 Marca 2006 przez silverusa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirtZ Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 O ile wiem (a mogę się mylić) jeśli mieszkasz i pracujesz gdzieś ponad rok, to potem możesz takie bajerki jak samochód lub właśnie części komputerowe, wziaść ze sobą do kraju i nie płacić cła ;) zreszta zawsze możesz skłamac i powiedzieć, że nie masz nic do oclenia ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...