Skocz do zawartości
oFi

Amd Athlon 64 2800+

Rekomendowane odpowiedzi

No więc mam pare pytań.

>mam athlona 64 2800+ na taktowaniu 1,8ghz. W sklepie powiedzieli mi, że procek ma szybkość 2,8 a wszędzie na parametrach pisze, że ma 1,8. Więc czy wskaźniki się nie mylą?

>czy udało by się go podkręcić na płycie głównej MS-7030?

Nie śmiejcie się ze mnie ale dopiero zaczynam overlocker ;] szukałem po całym forum odpowiedzi, ale tyle tego jest tutaj, że nie sposób znaleźć. W topicu wyżej pisze, że na tym athlonie prędkość jest 1,6 ghz :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No więc mam pare pytań.

>mam athlona 64 2800+ na taktowaniu 1,8ghz. W sklepie powiedzieli mi, że procek ma szybkość 2,8 a wszędzie na parametrach pisze, że ma 1,8. Więc czy wskaźniki się nie mylą?

>czy udało by się go podkręcić na płycie głównej MS-7030?

Nie śmiejcie się ze mnie ale dopiero zaczynam overlocker ;] szukałem po całym forum odpowiedzi, ale tyle tego jest tutaj, że nie sposób znaleźć. W topicu wyżej pisze, że na tym athlonie prędkość jest 1,6 ghz :-|

jak jestes zielony to radze poczytac przez kilka tygodni zanim zaczniesz cos robic bo jak cos zwalisz w biosie bedziesz lecial z placzem do sklepu zeby ci cmosa wyczyscili

procek napewno sie podkreci ile to ci wrozka moze powie

o tej plycie nie slyszalem ale taka kupe lubia wciskac ludzia w sklepach zeby znajomemu oproznic hurtownie

tlumaczyc ci jak i co nie ma sensu bo tego sa cale tony poradniki www.gogle.pl szukajka tez jest na forum

wiec tylko checi

proponuje temat do zamkniecia

o telepatow i wrozbitow z fusow bedzie trudno

radze poszukac forum o tej plyce moze jakis odnosnik bedzie na stronie producenta

napewno zaczynajac oc trzeba zflashowac najnowszego biosa

Edytowane przez vadzior

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi