chrabcio Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 Zalozyc jakies nieformalne stowarzyszenie??? sam nie weim jak by to mialo wygladac, ale z doswiadczenia wiem ze z ta karta jest czasem troche klopotow... Co wy na to abysmy wymienili sie numerkami GG??? zawsze jakies wsparcie sie przyda,,,wyjmiana doswiadczen "na bieząco"....??? Czekam na odezwe... moj GG 262810 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 Lepiej jakąs stronke WWW. Mozna tam zamiescic pliki, sterowniki, newsy, porady, dema, mp3 (zagalopowalem sie :twisted: ). MOzna tez wtedy liczyc na wsparcie ze strony producentów tak jak to maja inne hardwarowe serwisy. Pomysl jest moj i chce zostac w ewentualnym projekcie uwzgledniony :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 Eeeetam. Albo forum nowe, ale to już odpadam bo trzeba dać i forum NV itd, albo jakąś stronke zrobić..... Zresztą jest forum ze stronki Rage3D.com i tam można znaleść rozwiązanie wszystkich problemów. Forum oczywiście english only:-) A jakby jakieś problemy z radkiem był to walcie śmiało do mnie. Trochę się swoim Radeonem bawiłem.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrabcio Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 No wlasnie o to mi chodzilo :) .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...