GoLo Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 no jesli za taki go uznacie to bedzie to moje(chyba) pierwsze przwinienie :P co do tematu.. Ciekawi mnie(naprawde jestem ciekaw) do ktorej w nocy siedzicie(normalnie/weekend).. ja jako ze mam nonstop czas wolny(prawie) to siedze noc w noc do 3, 4 rano.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 nie ma to jak posiedziec sobie w nocy przed kompem, nikt nie zawraca gitary ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 E ja tam wcale nie siedze w nocy :lol: Zazwyczaj noramalnie to przed 3 sie nie kłade ale casem mi coś odbija i siedze nawet do 6 jak oglądam jakiś film. Wogóle to przepierdzielone mieć tak przestawiony czas kłade sie o 3-4 wstaje, w wolny dzień kło 13 i zanim coś zrobie to już jest ciemno. SHIT Ale takie są uroki mieszkania w akademiku. Chociaż jak bym sie uparł to można by o 24 chodzić spać i to by było ok. wstaje o 7.30 śniadanko na wykłady - w tym roku akademickim byłem może w sumi e na 4-5 godzinach razem no przez takie siedzenie w nocy to sie czasem i ćwiczenia olało :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Ja sie zwykle kłade spać o 6-10 rano wstaje o 18-20 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Ja bym tam chcial posiedziec w nocy, ale malzonka ma calkiem odmienne zdanie co do wykorzystywania nocy na siedzenie przed kompem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Reed żony sie słuchasz ?Nie bądz pantoflasz , kup jej wibrator i będziesz miał całą noc wolną^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Ja bym tam chcial posiedziec w nocy, ale malzonka ma calkiem odmienne zdanie co do wykorzystywania nocy na siedzenie przed kompem :?Skąś to znam... :D :D :D Kiedyś to co dzień do 2-3 siedziałem, a teraz jak jeszcze oprócz sturiów praca doszła to co dzień 11-12 lulu... :P No chyba, że z jakiegoś powodu nie możemy być razem tego dnia to siedzętak długo jak tylko mogę by potem paść nieprzytowny na łóżka (pomaga zapomnieć o rozłące0 A nie raz miałem taką jak jeszcz nei byliśmy razem, że grałem tak długo że potem ze zdziwnieniem stwierdzałem że juz jasno na dworze jest... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 na codzien normlane to tak kolo 00:00 ale jak nastepengo dnia nic ni ema to staram sie nie klasc pozniej niz o 2 (bo wtedy to mam caly dzien zmarnowany) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Reed żony sie słuchasz ?Nie bądz pantoflasz , kup jej wibrator i będziesz miał całą noc wolną^^ Tiaaaaaa , tak teraz gadasz :D Poczekaj az bedziesz mial na stale kobite w domu :P Ma to wiele zalet, ale niesety nie tylko. Nie ma rozy bez dymu , czy siakos tak :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Wczoraj sobie posiedzialem do 5 nad ranem, teraz wstalem o 11 i juz wiecej tego nie powtorze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Uwielbiam posiedziec do 2-3 w nocy przed monitorem. A zasnac przy jakims filmie obejrzanym juz 100x :) Ostatnio jednak zdaza mi sie wariowac i ide spac zaraz po 0:00 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 A ja wczoraj położyłem się o 22.00.Zazwyczaj (od 5 lat) to kładłem się o 2-3 i wstawałem o 9.00.Wstałem o 7.00 i myślałem że na dzisiaj snu starczy , a tu o 11.00 znowu do łużka na 1h 8O NIc nie rozumiem ,tyle godzin spałem i się nie wyspałem :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 A ja wczoraj położyłem się o 22.00.Zazwyczaj (od 5 lat) to kładłem się o 2-3 i wstawałem o 9.00.Wstałem o 7.00 i myślałem że na dzisiaj snu starczy , a tu o 11.00 znowu do łużka na 1h 8O NIc nie rozumiem ,tyle godzin spałem i się nie wyspałem :x A moze poprostu za wolno spales i nie zdazyles w tym czasie do konca sie wyspac ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OZON Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 A ja wczoraj położyłem się o 22.00.Zazwyczaj (od 5 lat) to kładłem się o 2-3 i wstawałem o 9.00.Wstałem o 7.00 i myślałem że na dzisiaj snu starczy , a tu o 11.00 znowu do łużka na 1h 8O NIc nie rozumiem ,tyle godzin spałem i się nie wyspałem :x Może za bardzo napięcie na przedmóżdżu podniosłeś i teraz się mści :?: :D Zużycie materiału :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 ja to se siedze do 2 a potem o 8 wstawac i do roboty. w morde a bylo tak pieknie. studia zaoczne itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Ja sobie w niedziele posiedzialem do 4 rano i qrde w poniedzialek o 7 trza wstawac do szkoly. Powiem ze calkiem przyjemnie sie wstawalo ale co bylo w szkola to ja juz nie pamietam ;) Zwykle staram sie siedziec jak najdluzej ale starzy w domu to 23:30 i karza lulu isc :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 W weekendy to tak do 3-4, a w normalne dzionki to około 1.Bo przecież trzeba rano wstać :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 w weekendy to sobie siedze do 456 a w taki normalny dzien (nie weekend ;) :D ) to sie przestawiam i ok 11:00\00:00 ide spac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 2 dni 7 nocy :) A tak poza tym to ile sie ta!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Jak tak srednio do 3 w nocy siedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Ja sie zwykle kłade spać o 6-10 rano wstaje o 18-20 . To ty prowadzisz tryb zycia drakuli albo batmanka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Ja przeważnie (ostatnio) chadzam spać wcześnie ok 00.00 ale jak nie siedzę przy kompie bo jeśli zaczynam grać wieczorkiem to do ~2 zejdzie. Najlepszy numer zrobiłem kiedyś, najpierw grałem do ok 4 (dwie nocki z rzędu, Battle Isle:Andosia War hihi :twisted: ) a póżniej kolejnej nocy jechaliśmy na Rajd Polski (do Kłodzka) tak więc spałem tylka godzin na 3/4 dni. Jak wróciłem to tylko o jednym myślałem spać. :P :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Hehehe ostanio praktukuje do 13-14 w dzien i potem spanie :) (od 6 szkola gdzies ;) ). Wiec cala noc nie spie, uzywam kompa a rano do budy, hehe ;). Ogolnie jest spox, a tak normalnie to do 3-4 :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 A po co komu sen 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Rzadko przy kompie siedze później niż o 23.00. Ale jeszcze potem przynajmniej przez 2 godziny czytam. Czytanie rulezzzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 O ktorej ide spać hmm trudno powiedzieć, ale od 2 tygodni budze sie coś koło 14.00 ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Ja tam normalnie do 23 siedze, a w weekendy do 4 - 3 a czasem do rana (jak jest co robic i z kim gadac !) :P :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Jak to dobrze spotkac innych uzaleznionych :wink: Nie, sora,my nie jestesmy uzaleznieni!!! Aaa!! JESZCZE 5 MINUT!!!!!! [Moj "rekord": 15 do 8, normalnie jak jest szkolka to o 24, w likendy to tak dlugo az mi matka nie odlaczy pradu. ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 w wakacje klade sie spac jak wstaje słońce bo potem zasnąc niemoge, wstaje kolo 11. a teraz jak są studia i czesto mam na rano cwiczenia ( dwa razy nieusprawiedliwnione przez lekarza to brak zaliczenia !) to jak tylko poczóje ze mnie "bieze" na spanie to sie kłade. Mam qmpla ktory maniaczy na ircu itp, to prowadzi następujący tryb życia: WStaje rano - szkoła wraca kolo 14 je idzie spać wstaje kolo 23 zrobi coś do szkoły siada do kompa siedzi do 5 i tak w kolko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Mam qmpla ktory maniaczy na ircu itp, to prowadzi następujący tryb życia: WStaje rano - szkoła wraca kolo 14 je idzie spać wstaje kolo 23 zrobi coś do szkoły siada do kompa siedzi do 5 i tak w kolko. Tez nad czyms takim myslalem ale nauka w tak poznych godzinach zycia czlowieka raczej dobrze by nie wplynela (a moze?). Z drugiej strony nie jeden raz sie przekonalem ze jak sie czego wieczorem naucze i pojde spac to rano bardzo dobrze pamietam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...