ash Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Tak standardowo to do 1 czasami do drugiej posiedze :) A pozniej lulu bo rano na uczelnie trzeba zasuwac :D W weekendy dluzej ale tez nie zawsze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Odkąd miezkam w akademiku nabrałem złych przyzwyczajeń i 1-2 to normalka, tylko że rano trzeba o 7 wstać i to juz gorzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Mam qmpla ktory maniaczy na ircu itp, to prowadzi następujący tryb życia: WStaje rano - szkoła wraca kolo 14 je idzie spać wstaje kolo 23 zrobi coś do szkoły siada do kompa siedzi do 5 i tak w kolko. Tez nad czyms takim myslalem ale nauka w tak poznych godzinach zycia czlowieka raczej dobrze by nie wplynela (a moze?). Z drugiej strony nie jeden raz sie przekonalem ze jak sie czego wieczorem naucze i pojde spac to rano bardzo dobrze pamietam ;) niepolecał bym Ci takiej metody, szczegolnie ak byćmoze jestes przed maturą. Choc nauka wieczorami ma swoje plusy, poniewaz jest mniej mozliwosci do rozproszenia uwagi ( mniej telefonów od znajomych itp). "jajogłowi" :) mowia ze po wieczornej nauce rano pamietaz najwiecej, dlatego ze informacje sie utrwalaja w glowie, a w dzien, duzo faktów przewala sie przez umysł i jest nieco inaczej. ALe niema co w okresie klasy matoralnej i 1 roku studiow polecam wysypianie sie tak jka czyni to reszta ludzkosci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Ciesze sie bardzo ze topic sie przyjal :D ;) Co do tematu.. to dodam jeszcze ze czasem jak mi sie chce to w ogole nie ide spac.. :P tzn. np. siedze do 4-5 i mi sie spac nie chce wiec nie ide spac.. jak sie robi widno to juz sie spac odechciewa.. a potem(next day) normalnie(prawie) siedze do 1-2 w nocy a potem spie min. 12h :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 a ja juz tak mam ze ide spac pozno i wstaje jeszcze pozniej ;) wlasnie sie klade i nastawilem sobie budzik na 14. trza zjesc jakies snmiadanko co nie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Heh ja musze wstac aby zdazycna pierwsze zajecia ;P Poszedlem spac o 20 , wstalem o 3 ... heh nie ma jak zadania z analizy ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 what's wrong with this forum ? ... wstac o 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 najfajniej jest zropbic sobie maraton 24/24 :PPPPPPPP jak moge to siedze, az sie matka nie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>i :P czyli do 2-3 :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Jak nie musze to nie siedze... Zazwyczaj staram się chodzić spać przed północą, ale nie zawsze się to udaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 a ja juz tak mam ze ide spac pozno i wstaje jeszcze pozniej ;) wlasnie sie klade i nastawilem sobie budzik na 14. trza zjesc jakies snmiadanko co nie :D nie ma to jak wstac i wpasc na forum :D kawka, rogalik, malina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 ja kiedys siedzialem ale dalem se spokoj. Wole sie normalnie wyspac i funkcjonowac normalnie - co za duzo kompa to nie zdrowo - ostatnio wogle sie ograniczam - wpadne na forum zobacze (ze jak zwykle nic ciekawego tylko jakies skandale najwyzej :( ) musze sie pozatym zabrac do nauki.... polecam wam znormalniec troche KOMPY TO NIE WSZYSTKO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 KOMPY TO NIE WSZYSTKOHeretyk, na stos z nim!!! :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 A ja sypiam na wykladach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 racja kompy to nie wszystko wieczory spedzac wole na przyjemniejszych rzeczach z moja panna. a na kompie sobie w robocie posedze jak sie nic nie dzieje. [/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hayes_ Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 im starszy tym mniej siedze nie mam sily ani czasu poza tym lazenie niewyspany jest okropne dzisiaj wyjatkowo do tej pory poniewaz nie mam dzisiaj zajec wiec moge pospac dluzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Ja też jutro mam luz :) i sobie pośpie do 11 przynajmniej :P Ale wczoraj długo siedziałem, przedwczoraj też a trzeba było rano wstawać i łaziłem nieprzytomny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 ja zaraz ide spac. chyba ze jeszcze cos fajnego wynajde. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 ja tam ostatnio nie mam czasu na sen. musze nadrabiać zaległości z całego semestru (projekty). na problemy z niewyspaniem polecam: kawę, asmag b, plusz active. jade na tym juz od tygodnia. spie po 4-6h / dobę. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 hehe, czasu na sen jest wyjatkowao mało, ja generalnie siedze w nocy, w dzień odsypiam, kawa niestety mało pomaga :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Kompy są niezdrowe. Im dłużej się przy nich siedzi, tym więcej się pali, jeśli się pali :( Zwyczajowo siedze do 5.00 nad kompem, śpie do 13.00, a pierwsze, co robie jak wstane, to papieros, sprawdzanie poczty i na forum...chyba jestem uzależniony. Nie ogarnia was przerażenie, jak sobie czasem pomyślicie, że wam się komp zepsuje, a nie macie akurat pieniążka (co ostatnio jest moim stałym problemem)??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Kompy są niezdrowe ? Chyba dla Ciebie ja niewidze w moim kompie niczego co mogło by być niezdrowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Kompy są niezdrowe ? Chyba dla Ciebie ja niewidze w moim kompie niczego co mogło by być niezdrowe. To przeczytaj jeszcze raz :lol: Podpowiem-jaki topic, taka moja odpowiedź... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 kompy są bardzo niezdrowe. gały mi juz tak siadają, ze prawie nic nie widze. ale cóż, przydałoby sie zdać tą sesje (albo chociaż zdobyć jakieś zaliczenia). :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 kompy są bardzo niezdrowe. gały mi juz tak siadają, ze prawie nic nie widze. ale cóż, przydałoby sie zdać tą sesje (albo chociaż zdobyć jakieś zaliczenia). :)Jak dobrze że ja mam monitor LCD gały mnie nic nie bolą nawet po 18h :) , pamiętam jak jeszcze miałem CRT , niemiłe wspomnienia . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSC Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Kompy niezdrowe? hmm... przynajmniej gebe promyczkami przy dlugim siedzeniu wysterylizuja... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Kompy niezdrowe? hmm... przynajmniej gebe promyczkami przy dlugim siedzeniu wysterylizuja... Pozdrawiam hehehe odkryles nowy lek na trądzik. Gratulacje!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Kompy niezdrowe? hmm... przynajmniej gebe promyczkami przy dlugim siedzeniu wysterylizuja... Pozdrawiam hehehe odkryles nowy lek na trądzik. Gratulacje!!! rotfl.. to juz wiem czemu niemialem nigd tradzika :lol: co do monitorow crt.. to moje oczka sie przyzwyczaily.. moge siedziec ile wlezie i nic im nie bedzie.. a siedze min. 12h/24h/7d... ale wada wzroku rosnie.. :( BTW.. Pole magnetyczne twozone przez koma wplywa negatywnie na impotencje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...