Skocz do zawartości
GoLo

"nocne marki" - kolejny idiotyczny topic? ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Mam qmpla ktory maniaczy na ircu itp, to prowadzi następujący tryb życia:

WStaje rano - szkoła wraca kolo 14 je idzie spać wstaje kolo 23 zrobi coś do szkoły siada do kompa siedzi do 5 i tak w kolko.

Tez nad czyms takim myslalem ale nauka w tak poznych godzinach zycia czlowieka raczej dobrze by nie wplynela (a moze?). Z drugiej strony nie jeden raz sie przekonalem ze jak sie czego wieczorem naucze i pojde spac to rano bardzo dobrze pamietam ;)

niepolecał bym Ci takiej metody, szczegolnie ak byćmoze jestes przed maturą. Choc nauka wieczorami ma swoje plusy, poniewaz jest mniej mozliwosci do rozproszenia uwagi ( mniej telefonów od znajomych itp).

"jajogłowi" :) mowia ze po wieczornej nauce rano pamietaz najwiecej, dlatego ze informacje sie utrwalaja w glowie, a w dzien, duzo faktów przewala sie przez umysł i jest nieco inaczej.

ALe niema co w okresie klasy matoralnej i 1 roku studiow polecam wysypianie sie tak jka czyni to reszta ludzkosci :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciesze sie bardzo ze topic sie przyjal :D ;)

Co do tematu.. to dodam jeszcze ze czasem jak mi sie chce to w ogole nie ide spac.. :P

tzn. np. siedze do 4-5 i mi sie spac nie chce wiec nie ide spac..

jak sie robi widno to juz sie spac odechciewa.. a potem(next day) normalnie(prawie) siedze do 1-2 w nocy a potem spie min. 12h :D :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja kiedys siedzialem ale dalem se spokoj. Wole sie normalnie wyspac i funkcjonowac normalnie - co za duzo kompa to nie zdrowo - ostatnio wogle sie ograniczam - wpadne na forum zobacze (ze jak zwykle nic ciekawego tylko jakies skandale najwyzej :( ) musze sie pozatym zabrac do nauki....

polecam wam znormalniec troche

KOMPY TO NIE WSZYSTKO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kompy są niezdrowe. Im dłużej się przy nich siedzi, tym więcej się pali, jeśli się pali :( Zwyczajowo siedze do 5.00 nad kompem, śpie do 13.00, a pierwsze, co robie jak wstane, to papieros, sprawdzanie poczty i na forum...chyba jestem uzależniony. Nie ogarnia was przerażenie, jak sobie czasem pomyślicie, że wam się komp zepsuje, a nie macie akurat pieniążka (co ostatnio jest moim stałym problemem)???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kompy są bardzo niezdrowe.  gały mi juz tak siadają, ze prawie nic nie widze. ale cóż, przydałoby sie zdać tą sesje (albo chociaż zdobyć jakieś zaliczenia). :)

Jak dobrze że ja mam monitor LCD gały mnie nic nie bolą nawet po 18h :) , pamiętam jak jeszcze miałem CRT , niemiłe wspomnienia .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kompy niezdrowe? hmm... przynajmniej gebe

promyczkami przy dlugim siedzeniu wysterylizuja...

Pozdrawiam

hehehe odkryles nowy lek na trądzik. Gratulacje!!!

rotfl.. to juz wiem czemu niemialem nigd tradzika :lol:

co do monitorow crt.. to moje oczka sie przyzwyczaily.. moge siedziec ile wlezie i nic im nie bedzie.. a siedze min. 12h/24h/7d...

ale wada wzroku rosnie.. :(

BTW.. Pole magnetyczne twozone przez koma wplywa negatywnie na impotencje :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi