kukaszr Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Witam! Mam pytanie... Co może być gdy jak nagaram z karty Tv coś... mam do wyboru zapis w: MPEG i AVI Następnie gdy chce to odtworzyć nie ma dźwięku :/ Leci tylko obraz wizyjny brak audio. Myślałem, że to wina kodekow ale zainstalowałemnowe: klmcodec152 30mb i nic Wie ktoś co jest przyczyną? model karty to: FlyVideo 3000 na chip. Philips Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lock@ Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Może trzeba gdzieś ustawić że dźwięk ma być nagrywany. Masz pewność że jest nagrany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukaszr Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 w ustawieniach wszyctko wskazuje ze sie nagrywa ale dzwięku ni ma :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 podłocz kabelek od cd do płyt głównej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kagan Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Skoro mu działa dźwięk to pewnie już go podłączył. Też tak miałem... wystarczy w ustawieniach zmienić przy nagrywaniu dźwięku(recording) na to samo co masz przy odtw. dźwięku. Połapiesz sie... pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...