CyraxFX Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 tak jak w temacie niedawno kupiona. A tech jakoś tak dziwnie drży wogóle nie idzi przesunąc Czyściłem ją ,zmieniałem odświężanie , nawet system, i nic.Jakieś pomysły. :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 tak jak w temacie niedawno kupiona. A tech jakoś tak dziwnie drży wogóle nie idzi przesunąc Czyściłem ją ,zmieniałem odświężanie , nawet system, i nic.Jakieś pomysły. :cry: sprawdz na innym kompie jesli nic nie da to do serwisu ja oddaj albo kup nowa w koncu to nie majatek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pps Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Ja z A4Tech nigdy nie miałem problemów. Inne myszki działają ci bez problemu? Może to kwestia kabla lub gniazda na MOBO? Jak nie, to wymień myszkę na nową. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...