neomagnet Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 witam myslałem ostatnio nad wymianą zestawu na s939. mam tylko problem z wyborem płyty głównej. myslałem nad dfi infinity, msi neo4-F lub msi neo4-FI co o nich myslicie?? którą opłaca się kupic i dlaczego? ewentualnie jakies inne propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 A ile masz kasy, ja polece epoxa 9npa+ ultra ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 mam 350zeta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trist@n Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 mam 350zetaProponuje ci epoxa tak jak na górze mój poprzednik:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 epoxa juz raczej nie kupie. dwa razy sie na nich zawiodłem, a poza tym to czytałem ze ta płyta co polecacie ma troche głośny wentyl na NB chociaz łatwo mozna zamontowac inny. myslałem raczej nad kupnem msi neo4-FI co o niej myslicie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 hej dlaczego nikt nie odpowiada?? piszcie co sądzicie o w/w płytach i którą lepiej kupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) Jak pod duże OC to DFI Infinity. Tu masz topic o płycie: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=163642. MSI nie lubię, więc się wypowiadał nie będę. EDIT: Coś mi się tematy pomyliły ;-) trochę :-P Edytowane 26 Marca 2006 przez mrjeremiasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 zastanawiam się nad dfi infinity i msi neo4 f lub fi ale nie wiem jak te modele msi sie spisują. czy moze miał ktos z nimi stycznosc lub je posiada?? chodzi mi konkretnie o te modele a nie o jakies podobne. prosiłbym o info czy sa dobre do o/c. czy są lepsze od tego dfi? czytałem ze na dfi jest cholernie głosny wiatrak a na msi cichutki i bardzo wydajny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Ja polecę Epoxa 9NPA+ Ultra. Sam mam i jestem zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 poszukałem troche w necie i znalazłem tego epoxa oraz msi epox msi wyszło ze msi jest lepsze choc trochę drozsze, wiec dlaczego jednak polecacie tego epoxa?? proszę o konkrety. jezeli naprawde epox jest lepszy to chce wiedziec w czym. nie wiem tylko jak jest z overclockingiem na tym msi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adler91 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 ma fajne 3 diody :-) guziki power i reset, fajnie się kręci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 ma fajne 3 diody :-) guziki power i reset, fajnie się kręcidiody mnie nie interesują, a guziki power i reset mam na obudowie <_< a co do kręcenia to miałem nadzieje na cos bardziej konkretnego i w porównanui do msi. w tescie benchmark.pl obie płyty wypadły dobrze pod względem oc. jaką skale fsb ma epox a jaką msi, i czy przy wyższych częstotliwosciach występują jakies powazniejsze błędy?? PROSZE O KONKRETY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 chyba zdecyduje się jednak na tego epoxa. mam jednak jedno pytanka do posiadaczy tej płyty: czy posiada ona IrDA?? nigdzie tej informacji nie mogłem znależć pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adler91 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 ma złącze CIR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olson Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Jezeli jestes gotow zaczekac pare dni to bierz Epoxa EP-9U1697 GLI opartego na uli m1697: http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=412 http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2722&p=1 Cena ma byc bardzo zachecajaca. Tylko kiedy u nas beda one dostepne... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serek_x Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 A która z tych płyt daje lepsze możliwości OC??(Dfi czy Epox), czy róznica jest warta dopłaty ok. 30pln?? (329, a 360pln, ceny z sirius i proline)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Epox czy Dfi, obie są na równi z oc, epox mniej wybredny raczej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Epox czy Dfi, obie są na równi z oc, epox mniej wybredny raczej ;]Polski jazyka być trudna ;-) Ja jednak twierdzę, że jeżeli chodzi o duuuże OC to jednak DFI się lepiej sprawuje!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 (edytowane) a jakie wymiary ma wentyl na tym epoxie to od razu kupie jakis dobry radiator edit: gdzie mozna go jeszcze dostac?? Edytowane 27 Marca 2006 przez NeoMagNeT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 hej, co z wami?? jak znacie sklep gdzie mozna dostać tą płytę za rozsądną cenę to podajcie linka. bede wdzieczny pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...