Skocz do zawartości
L3X-T3R

Klawiatura + Programowalne Guziki.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Potrzebuje nowej klawiatury bo ostatnio cholernie sie zawiodłem w ten sposób iż dodatkowe przyciski Copy Paste i Cut w lewym dolnym rogu klawiatury przestały działać ale tylko Uwaga: na paskach łączy od np: FireFoxa, IE, zdesperowany byłe formatowałem nawet system :P po formacie było good ale tylko na pare godzin bo problem wrócił. teraz mam iBoxa http://i-box.pl/img/produkty/klawiatury/magellan_kb2625.jpg mam ją 2 lata i dotychczas byłem super zadowolony lecz z biegiem czasu pokrętło od regulacji głośności czasami zamiast podgłaszać ściszało, klawisze z biegiem lat coraz ciężej się wciskają i coraz bardziej hałasują i teraz problem z tymi guzikami.

Więc szukam jakieś:

-jak najbardziej cichej

-z programowalnymi dodatkowymi guziakmi (w iboxie był brak edytowania funkcji poszczególnych klawiszy)

-nie za drogą

-przewodowa

Ta Mi sie podoba bo podswietlana, taki bajerek ale pewnienie da sie programować klawiszy i ogólnie słaba.

Ale podsuncie proszę jakieś propozycje.

Edytowane przez L3X-T3R

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam ci tą: Link

Sam jej używam i jest swietna. Za pomoca standardowego oprogramowania nie da sie jej przeprogramowac, ale jest na to sposob. Mozna do tego wykozystac do tego program Girder. Jak chcesz opis to napisz do mnie na maila: Yogick@gmail.com

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi