Jarek Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 dostałem dziwną obudowę HD. czy to jest zupełnie wszystko jedno, czy hd umieszczony jest w obudowie normalnie (gniazdo zasilania od ciebie, gniazdo dla taśmy ide od strony mobo), czy do góry nogami? bo w tym foxconnie nie da się inaczej! bo na spodzie mojej barracudy iv widzę, że ma coś w rodzaju gąbki i nie wiem, jak może wpłynąć na dysk odwrotne ułożenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 dostałem dziwną obudowę HD. czy to jest zupełnie wszystko jedno, czy hd umieszczony jest w obudowie normalnie (gniazdo zasilania od ciebie, gniazdo dla taśmy ide od strony mobo), czy do góry nogami? bo w tym foxconnie nie da się inaczej! bo na spodzie mojej barracudy iv widzę, że ma coś w rodzaju gąbki i nie wiem, jak może wpłynąć na dysk odwrotne ułożenie nie umieszczaj jej do gory "nogami" bo moze wplynac na prace i na zywotnosc dysku, umiesc tak aby zasilanie bylo od zewnatrz obudowy a tasma od wenatrz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...