Skocz do zawartości
AdAm_00

Www.hardtech.pl

Rekomendowane odpowiedzi

nowa ekipa..stara wykazała sie niekompetencją...ale fajne słowo ;) do 31 powinno wszystko ruszyć..czekajcie ;]

Ale old forum było wporzo. Moglibyście wrócić old bazę... Teraz to nie będzie ten sam HT.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowi admini czy stara ekipa?

Wszystko nowe ;) Stara ekipa - nie mamy z tym nic wspólnego. :)

A co do bazy - chcieliby. :P

"Niekompetencja" - jeśli tak nazywa się nauka,praca,rodzina i przyjaciele zamiast PC - to OK. ;)

pomóżcie nam z FAQ'ami i artykułami a wrócimy do dawnej świetności

Przepraszam bardzo, ale nie przywłaszczaj sobie "dawnej świetności" do swojej osoby i całej ekipy nowego HT.pl ... bo wy nawet tego nie widzieliście nie mówiąc o zrobieniu czegokolwiek ... więc nie przywłaszczać sobie naszej pracy !

Edytowane przez MaciekCi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nowa ekipa..stara wykazała sie niekompetencją...ale fajne słowo ;) do 31 powinno wszystko ruszyć..czekajcie ;]

niekompetencja... hehe... wszyscy wszystkich znaja i nawzajem sobie domeny podbieraja ;] n/c powodzenia zycze ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wrócimy do dawnej świetności

Jak możecie do niej wrócić skoro nawet nie mieliście nic wspólnego z real HT ? :lol: Więksozśc z Was nawet nie wiedziała o istnieniu HT ;) :lol: Jacy ludzie go tworzyli i jaki utzymywał się jego poziom ;)

Hyhy a co do nazwy to nazwe to tzw. pozerstwem :lol:

Przyszłosci też nie wróże Wam świetelanej, ale życzę powodzenia :lol:

Pozdro dla ekipy old HT :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widząc nazwe tematu myślałem, że będzie to Reaktywacja ale widze że kicha.

Aż chce się krzyknąć: na banicje z nimi!

Ale life goes on _Vip_ & Lagier. Jak ktoś nie potrafi zapracować na swoje to najczęściej korzysta z czegoś innego :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czmu myślicie że będzie bazowali na czymś ?? wszystko jest tworzone przez nas... postaramy sie dorównać poprzedniemu HT. Szkoda że tak reagujecie na to...

Wszystko prawie jest tworzone przez Was prócz nazwy... prawie robi wielką różnice :lol:

a mam powklejac rozmowy z gadu? niekompromitujcie sie plz

chetnie bym je zobaczył :lol: ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czmu myślicie że będzie bazowali na czymś ?? wszystko jest tworzone przez nas... postaramy sie dorównać poprzedniemu HT. Szkoda że tak reagujecie na to...

Możecie się starać a i tak to nie będzie ten sam HT, który był wcześniej i na łamach, którego można było znaleźć wiele ciekawych informacji a co najważniejsze z pełną kulturą porozmawiać.

Prawie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vip - mam jedno pytanie - posiadacie jeszcze bazy ze starego HardTech'a ?

Nie ma już tego ... A szkoda bo wielu budowniczych FC miało tam wszystkie swoje projekty ...

Nawet się pytałem czy można by opłacić jeszcze z miech albo krócej nasz serw i wtedy skopiować wszystko z tamtego serwera - niestety nie otrzymałem odpowiedzi.

Tam też miałem swoje prywatne rzeczy (fotki itp) brrr , troche zły jestem, że nie zrobiłem backupu - chociaż części :P ale trudno ...

Edytowane przez MaciekCi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niekompetencją...huh, ciekawe.

IMHO, tamto HT to było nakulturalniejsze i najbardziej konkretne forum w polsce, nigdzie takiego nie ma i nie będzie, szkoda.

Już nie wspomne ile tematów poszło sie **bać, zdjęć...wszystkiego nie ma :/ Też mi szkoda fot z NY, bo tylko na tym serwie miałem :/

Edytowane przez LukeXE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vip & MaciekCi - szkoda ze nie da sie odzyskac tej bazy, no coz - life is brutal... :-|

Tak powiem od siebie... HardTech wymiatal, mial w sobie to cos - czego coraz czesciej Tweak'owi brakuje.

Jak tam wchodzilem, to czulem sie jakbym sam sie modowal :lol: Nigdy nie zajmowalem sie modding etc. Ale milo bylo poczytac i popatrzec na to co dzialo sie na lamach forum HardTech.

Ale to juz historia.

Vip & Lagier to dla mnie prawie Tweak.pl - zawsze Was z nim kojarze.

Oczywiscie nie zapominam o benku - wie ktos co sie z nim dzieje ? Cosik go nie widac na forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi