Skocz do zawartości
AdAm_00

Www.hardtech.pl

Rekomendowane odpowiedzi

"BNX - kupował mobo przyjechał z mamą " hmm oświęcim - sosnowiec 60 km :). Jak coś devil napisze to bąki zrywac , człowieku nie mam prawojazdy poniewarz jestem za młody. Nie wsiąde w autobus BO PO CO SKORO mama może ze mną podjechac ?! człowiek uschowaj sie z takimi postami bo ciebie tez sie zaczne czepiac a nie chciałbys tego :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vip & Lagier .... A jakby spróbować odzyskać nazwę HardTech.pl ? :] Byłoby miło ...

Moze jakis pozew cywilny ? [; :plum: :plum: :plum:

<joke>

BTW: Vip & Lagier - a moze jakas mediacja z administracja obecnego HT.PL ? I przejmijcie stery hmm ?

Przywrocic chcociaz czesc bazy co zachowal Chaos. I mozna startowac ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za przywróceniem nazwy jestem jak najbardziej za, bo była (i jest) unikatowa :)

a to mnie teraz polechtales :D :D :D :D

bo nieskromnie powiem jam jest winowajca jej powstania :lol: :lol: :lol: :lol:

Ecuadoo, nie widze na to raczej szans :]

Edytowane przez _Vip_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do reaktywacji strony HT nie wnikam , ponieważ nie znam przeszłości tego vortalu. Nawet nie widziałem iz takowe istnieje. Nie wiem czy nasz nowy admin zapytał się o zgode reaktywacji owej strony , jak tego nie zrobił to jaknajbardziej powinien tutaj sie zgadzam. Co do tego cytatu "Wiele osob trafi na Wasz vortal tylko dlatego ze beda chcieli zobaczyc czy stare HT dziala tak trudno to zrozumiec?" tak to jest trudno zrozumiec tym bardziej dla tego iż wiele nowych internetowiczów nie ma pojecia nawet o tej stronie o tym ze takowa istniała , więc nie pisz takich bzdur.

Nic więcej nie wymysle , nie mam dziś już sił :/ kłade sie spac pozdro 4all

smieszny jestes troche z ta Twoja niewiedza. Zrozumiesz ze nie ma zadnej reaktywacji?! Nie wiemczy ja niewyraznie mowie a moze w innym jezyku powiedziec? Tworzycie NOWY vortal pod nasza bandera nad ktora ja cycek i blacky myslelismy swego czasu. Nie tak sie sklada ze nikt nie zapytal o zgode "reaktywacji" HT.pl...

"internetowicz" - WTF :lol: :lol: a moze internauta? ;]

wiele osob nie ma pojecia o istenieniu tej strony tak samo jak wielu ma swiadomosc ze takowa istniala i prowadzili ja tacy a tacy ludzie EOT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a to mnie teraz polechtales :D :D :D :D

bo nieskromnie powiem jam jest winowajca jej powstania :lol: :lol: :lol: :lol:

Ecuadoo, nie widze na to raczej szans :]

to jak dałeś tej nazwie istnienie, to teraz przywróć ją na dobrą stronę mocy :lol2:

a tak serio, to trzeba coś wymyśleć, macie do mnie nr gg to walta jak coś i rozkręcamy nowe HT B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Domniemam ze wlasciciel domeny hardtech.pl sprzedal ja.

To czemu sie wczesniej tym nie zainteresowaliscie i jej nie odkupiliscie zanim ja sprzedal tym INNYM ?

Bo ta klotnia teraz do niczego nie prowadzi, ktos przespal sprawe?

wiesz ja nie mam zalu o to ze ktos wzial ta domene... tylko po cholere jakies gadanie goopie o reaktywacji, o niekompetencji, itd itp dla mnie bezsens niech sobie robia co chca ale po co takie txty. Tymbardziej ze nie wiedza o co dokladnie kaman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko po cholere jakies gadanie goopie o reaktywacji, o niekompetencji

Z tym sie zgadzam, gadanie o "reaktywacji" jest klamstwem.

Pozatym na samej nazwie nie zajada, jak forum bedzie denne - wiec predzej czy pozniej i tak padnie :)

Edytowane przez SKRYTOBOJCA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Domniemam ze wlasciciel domeny hardtech.pl sprzedal ja.

To czemu sie wczesniej tym nie zainteresowaliscie i jej nie odkupiliscie zanim ja sprzedal tym INNYM ?

Bo ta klotnia teraz do niczego nie prowadzi, ktos przespal sprawe?

nikt nikomu nic nie sprzedawał, poprostu nie było płacone, ot tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tym sie zgadzam, gadanie o "reaktywacji" jest klamstwem.

Pozatym na samej nazwie nie zajada, jak forum bedzie denne - wiec predzej czy pozniej i tak padnie :)

Ja im nie zycze źle - niech sie utrzyma - przeciez kolejne forum sie przyda na rynku - na pewno nie zaszkodzi.

A czy padnie ? Czas pokaze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak dla wspomnien :)

lay jest jak cos :)

Dołączona grafika

;] ... odrazu mowie ze jestem autorem logo i jak ktos podpierdzieli to mam na PSD ... i moge dowiesc ze jestem jego autorem :P takze nie radze "panom podszywaczom" korzystac ...

Cyce to jak .. robimy wlasne forum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lay jest jak cos :)

[/img]http://members.lycos.co.uk/chaosik/tweak/hardtech.png[/img]

;] ... odrazu mowie ze jestem autorem logo i jak ktos podpierdzieli to mam na PSD ... i moge dowiesc ze jestem jego autorem :P takze nie radze "panom podszywaczom" korzystac ...

Cyce to jak .. robimy wlasne forum

lay i wujek lagierek na pasku start :D syci pewnie ze robimy i to nawet szybciej niz inni mysla :>

Edytowane przez mechl!k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MaciekCi cos krotko cieszyles sie kontem na nowym ht. ;]

edit a nie, bo chyba tam mozna pisac jako gosc z nickiem i bez, na tweaku taki wyglad usera oznacza wykasowania konta : D

Edytowane przez ath

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ba, ja mam nawet niektóre .png z resztą Twoich log i znaczków :]

np. świetne "Exclusive 4 HardTech.pl" Ehhh to były czasy :rolleyes:

Dołączona grafika

Koniec HT.pl = koniec mojej pasji PC :] Widzicie jak się "zeszmaciłem" :P siedzę tylko na Fotografi ;] PC nie tykam palcem ... weźcie wy wróccie stary klimat ;]

Edytowane przez MaciekCi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cos sie forum posypalo, ciagle wywala:

Not Found

The requested URL was not found on this server.

--------------------------------------------------------------------------------

Servage.net Clustered Webhosting running enhanced Apache Webserver

Poczatki sa zawsze trudne. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lexi16, nie obraz sie...ale po Twoim stylu pisania doskonale widac ile masz lat :]]

druga sprawa...

moim zdaniem zrobiliscie spory blad z ta domena.....co innego kiedy robi sie cos od nowa z czystym kontem, a co innego w obecnej sytuacji....bo musicie byc poprostu lepsi niz poprzedni HT :] , w przeciwnym razie bedziecie typowym, a z czasem zapomnianym serwisem

fakt faktem nie ma co biedolic nad rozlanym mlekiem, bo trzebabylo zadbac o HT, kiedy jeszcze wisialo...lecz poczatkiem konca tego serwisu byly problemy ze sklepem internetowym pod tym szyldem, na ktore nikt z obecnych w tym topicu nie mial wplywu.

Ta sama sprawa byla powodem mojej rezygnacji, gdyz pewnego pieknego dnia przeczytalem na tłiku jak jakis baran pisze cos w stylu "sklep internetowy vip'a oszukuje ludzi i robi walki"

Ci co byli zainteresowani doskonale wiedza jak bylo naprawde

badz co badz raz jeszcze zycze Wam powodzenia :] ,a tymczasem postaramy sie z Cycem i pozostalymi Cyckami zrobic cos nowego/wlasnego pod innym szyldem B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w sprawie forum, otóz - zarejestrowalam sie i chcialam podac linki w temacie Tutki do photoshopa..ale :(:(:( nie moge - nie mam uprawnien - ja bardzo prosze o uprawnienia....Pozdrawiam

Aha - jestem uzytkownikiem ,,zimatik'' :)

Zapraszam na otwarcie portalu >>KLIK<< .Za niedługo premiera. A teraz zapraszam na forum dyskusyjne >>FORUM<<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Btw, ta rozmowa była ze mną.

Dlatego powiedziałem "bo hardtech jako sklep", bo poniekąd sklep, a forum, były niezależne

Fakt, faktem, ze sklepem kompletnie nie wyszło, nie ma co sie okłamywać, ludzie narzekali, były domysły, a administracja (Lagier i Vip) kompletnie nie mogła temu zaradzić, bo poprostu nie mieli żadnego wpływu na sklep (a co niektórzy to na nich psioczyli, ale to juz kompetne buraki). Było jak było, cieszę sie troszkę, że sklepu nie ma i nie ma już powodów do narzekań...ale foruuuuum :(

Najważniejsze było forum, z założenia (tak uważam) kładziony był nacisk na forum i na jego tematykę i na to, aby było tam miło i przytulnie i to sie udało.

Edytowane przez LukeXE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi