Skocz do zawartości
AdAm_00

Www.hardtech.pl

Rekomendowane odpowiedzi

No to fakt, nie stać nas na wykupienie domeny od osoby która nam ją zasponsorowała :( Dlatego wraz ze zmianą serwera zmieni się też domena ;) Wrazie co jakbyście chcieli domene HardTech.pl to dajcie znać może ten koles puści ją za jakiś 250zł

Kiedy w końcu skończysz się kompromitować?

Z nicku wychodzi, że masz 16 lat, ale coś chyba z tym wiekiem nie jest wporzo.

Close this f'in' topick. Ide czyścić kadeta :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich - jestem nowy więc pozdrawiam all :D

Lexus - nadanie swojemu serwisowi nazwy Hardtech było zgodne z prawem owszem ale jak dla mnie troszke nie rozsądne :?

Sam tworze własny portal i pomimo tego że robie to jak najmniejszym kosztem to korzystam z np. darmowych layoutów do forum oraz str. gł. a to że masz sponsora i fundnie Ci domene pl to nie oznacza sukcesu - tym bardziej że....jakby to powiedzieć....może bez owijania w bawełne ---> zerżnołeś nazwe a nazwą jest to co codziennie user wklepuje do swojej przeglądarki internetowej aby odwiedzić dany vortal i mi nie przyszłoby na myśl że np po upadku Tweake (wypluć) wziąć ich nazwe myśląc że "może już nie pamiętają że to istniało"...Jednym słowem śmieszy mnie to sorry...Znam pare osób z redakcji i nic do was nie mam ale a i nawet życze wam sporo sucesów ;) to tyle pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tu się z Vipkiem w 200% zgadzam, wielce robicie nowy serwis www ale już nie łaska wymyśleć sobie sami nową nazwę ino zajeba* od kogoś, która już jest znana i ma opinię dobrą.

I kto to mówi >_> Całe OC-TEAM które teraz istnieje stworzył głównie Lexus (i nie tylko on). Serwis bardzo długo istaniał i się już dość sporo rozrusł. Potem okazało się że istnieje już OC-TEAM.COM i ma na forum kilku użytkowników zarejestrowanych, ale jakimś cudem (na nieszczęscie) doszło do fuzji i doszedłeś do władzy i wsio poszło w nietym kierunku co trzeba i żerujesz na tym co ktoś stworzył. Wszyscy starzy ludzie z forum wcześniejszego OC-TEAMu przeszli i naprawdę już zaczeło być wszystko ok. Ale cóż... jak widać teraz masowo odchodzą i forum upada. Coś w tym musi być A co to już chyba Ty sam wiesz najlepiej DEVILKu

Zresztą wystarczy spojżeć jak jest teraz na forum -> "troszke" bidno :]

Czy Ty w ogóle umiesz czytać ? Wyraźnie napisałem w którymś swoim poście, że pierwsza strona pod nazwą oc-team.com istniała od początku 2004 roku, więc mi tutaj nie tutaj, że mnie nie było w redakcji. Jak ja zaczynałem jakoś w necie z stronką mieszać to dla przykładu Lexus kończył szkołę podstawową a nie myślał o robieniu www.

Mam Ci pokazać pierwszą formę w jakiej istaniała strona oc-team.com ? Mam ją nadal na dysku.

edit : tak to kiedyś wyglądało jak, nie czytać bo to testy były :wink:

Dołączona grafika

ładny szablon :lol2: :lol: :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patrz że juz nie ma nazyw hardtech.pl

hardpc.pl ;)

Lexus ale tu nie chodzi o to że już nie ma !!! O to biega że nie należy iść za myślą "wezme czyjąś nazwe która cieszyła się zainteresowaniem (dużym) a jak mnie zje#$%^&ą to zmienię". Nie rozumiesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Tom321

O/C Team stworzył Lexus :kijem: Co On takiego stworzył, to, że userów z pclab.pl ściągnał, którzy nie mają pojęcia o tym co piszą ? Arty i newsy także Lexus pisał ? Parę rekordów w o/c to także Lexusa zasługa ?

Nie wiesz o czym piszesz.

Nara.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Tom321

O/C Team stworzył Lexus :kijem: Co On takiego stworzył, to, że userów z pclab.pl ściągnał, którzy nie mają pojęcia o tym co piszą ? Arty i newsy także Lexus pisał ? Parę rekordów w o/c to także Lexusa zasługa ?

Nie wiesz o czym piszesz.

Nara.

hahah nnic nie powiem na temat lexsusa nie wiem czy zalozyl wasze forum czy nie nie wiem kto wogole tak zrobil wiedzszosc siedze na labie teraz na hardpc ale skacz sie kompromitowac i oczerniac ludzi co sie wypowiadali na twoim niby forum teraz bo sam byles dobry z kilkoma osobami co sobie w kolko gadaliscie o swoim sprzecie a jak ktos mial problem albo chcial cos zakupic to tylko byla mowa polecam to co ja mam bo jest dobre

troche czytalem na waszym forum i bylem zarejestrowany ale naprawde widzialem waszych super fachowcow wypowiedzi jak ktos zaprzeczyl i zaprotestowal jakie waty byly

nie bede tego pokazywal dawno mnie tam nie bylo i nawet nie wiem czy te posty sie zachowaly ale wasze przechwalki i mowienie o sobie ze jestescie tacy super to mocna przesada

ja sie nie znam na oc jak te osoby co tylko to robia i sie tylko tym zajmuja maja warunki i odpowiedni sprzet przynajmniej nie przechwalam sie ze jestem jakims oc bosem jak wiem to pomagam i sie wypowiadam a wy nawet jak nie wiecie to sie wypowiadacie a pomoc to jest wmowienie swojego zdania i to wszystko

nie wiem jak teraz jest i nie bede sie spieral ale wiem co widzialem a ty jeszcze piszesz ze ludzi wam niepasuja bo pojecia nie maja z takim podejsciem to napewno macie przed soba swietlana przyslosc jak sie wam nie podoba to co robi lexsus i jakas inna strona portal a uwazacie sie za wielkich redaktorow to niech tak bedzie ale skacz oczerniac innych wymyslac pseldo wlamania oszustwa i inne smieszne sytuacje rob swoje i zajmuj sie swoimi sprawami

wiem tylko jedno Lexsus to bardzo pomocna i pracowita osoba ostatnio sie o tym przekonalem a niektorych znam osobiscie

ps.szukam czegos fachowego zagladam na tweak forum bardzo dobre ludzie bardzo pomocni raz sie przekonalem, sprzedaje i udzielam sie na labie i jest spoko forum dla mnie wasze forum moze istniec lub nie i mnie nie obchodzi co tam sie dzieje nie pasowalo mi to nie pisze ale nie wchodze gdzies na inne fora i nie oczerniam was nie wypowiadam sie na temat waszej pracy jak ty to robisz jak ciebie cos nie interesuje lub cos sie nie podoba wystarczy to olac i brac przyklad :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi