kubajani Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 niestety, na allegro też nie ma. no cóż musze szukac dalej, mam nadzieje ze znajde. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davvid Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 W Bitcomputer masz za 349zł ( http://www.bitcomputer.pl/product.php?id=88 ). Ja kupowałem tam w tym tygodniu. Niestety od wczoraj chyba sprzedają tylko z płytą. Zresztą ja i tak brałem z płytą to co w sigu. Razem wyszło 597zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajani Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 no ja też chce własnie kupic tego asrocka, ale nie widze zeby był on dostepny w Bitcomputerze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davvid Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 No bo właśnie w cenniku nie mają, nie wiem dlaczego. Ja zadzowniłem i sie po prostu zapytałem czy mają i powiedzieli mi że za 230zł są. Potem tylko musiałem w komentarzu do zamówienia dopisać, że chcę też mobo. Najlepiej zadzwoń by upewnić się czy mają tą płytkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...