Alucard Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 W załączeniu sreenshot z aquamarka3.... czy moglby mi ktos powiedziec o co chodzi? Ogólnie chyba mam cos z grafa... wczoraj poskladalem nowy sprzet: X1900XTX AMD64 3800+ Venice A8R32-MVP Deluxe 2x1GB PDP PATRIOT LLK Raptor 36GB SATA 120 Seagate SATA Tagan 530W 15U NO wlasnie chyba mam cos z grafa.... w 3dmarku 05 mam tylko ledwo ponad 10000, Aquamark3 na koncu testow wylatuje z komunikatem jak w zalaczniku, a 3dmark06 zaraz po zaladowaniu sceny zimowej resetuje kompa... Pomózcie... to grafa czy PSU? pamieci sprawdzalem inne, wiec to odpada... procek raczej tez.... one rzadko padaja... Plyta chyba tez to nie jest... bo system pracuje stabilnie ... HELP Pozdrawiam DESPERAT... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRiO19 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 z tym resetem kompa to tak jakby zasilka (standardowy objaw)... a co do slabych wynikow to moze jakies inne stery? do x1900 chyba caly czas sa jeszcze optymalizowane wiec moze w nich tkwii problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vikeor Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 (edytowane) na kartach ATI sa problemy z Aquamark3... potrzebny jest jeden plik... ale nie pamietam jak sie nazywa :P http://forums.extremeoverclocking.com/show...ad.php?t=189584 znalazlem :D Edytowane 28 Marca 2006 przez vikeor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...