Skocz do zawartości
DirtZ

Boxowy Radiator Od A64 3200

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! :) Robiłem wiosenne porządki (odśmieciłem dysk, zrobiłem defraga, odkleiłem kubek od biurka) i wpadł mi w ręce nie używany boxowy radiator od mojego procka ;) i tak sobie myśle, co z nim zrobić? Do tego sprzetu z sygnaturki to on sie nie przyda zupełnie, ale leży u mnie troszke martwy (procek padł) sprzet na socet A, shuttle ak na sdrkach, z gfem 4mxx na pokładzie. Ewentualnie myślałem czy może szło by go jakoś pociąć sensownie żeby walnąć na NB do DFI...sam nie wiem..macie jakieś pomysły?

Edytowane przez DirtZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzisiaj dostałem swoją karte graficzną tej firmy

Dołączona grafika

no widać po radiatorkach na pamieci że posiadaczem był jakiś znawca i miał problemy ze wzrokiem bo założył radiatorki BGA :lol: heh

nie miałem rano monitora no i sie nudziłem

Dołączona grafika

radiatorki od P2 wysokość jedyne 5cm na grafe wieje 80x80

na standardowym wiatraku temp. 80*C teraz 50*C ilde przy taktach 450 i 750 mem

ciekawe który radiatorek bedzie wydajniejszy

Dołączona grafika

:)

może cie to zainspiruje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślałem żeby stary gf 4mx sie doczekał prezentu wielkanocnego w postaci jakiegoś seksownego vmoda i chłodzonka ;) (chlodził go orginalny radiator, ha bez nawiewu! :P) tylko, że to mi nic nie da bo chwilowo nie korzystam z tamtej karty ;) a na mojego gto napewno tego nie bede pakować ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi