Baakus Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Witam kupilem karte TV WINFAST 2000 XP EXPERT i mam pewien problem z dzwiekiem! Mam system Xp pro i plyte glowna Gigabyte 8I848P(-G) karta muzyczna jest zintergrowana! Do karty TV byl dolaczony maly kabelek ktory trzeba podlaczyc do muzyki! Mam pytanie w ktorym miejscu mam to dokladnie podlaczyc na plycie glownej! Teraz jest podlaczony do wejsc na plycie oznaczonych "SUR_CEN", dzwiek jest slyszalny minimalnie podczas gdy glosniki sa ustawione na MAX'A, pilot nie reaguje na zmiane glosnosci tak samo jak panel (moge sobie wysiszac i sciszac a i tak caly czas bedzie ten sam poziom slyszalnosci)! Prosze powiedziec gdzie mam to podlaczyc poprawnie?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Przewód ma być w wejściu "aux in" , na płycie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Baakus---> zmien sobie w ustawieniach programu PVR w opcjach Audio Control Line nan Audio CD - nie pytaj dlaczego? Poprostu tak zrob i zobacz czy dziala, mi to pomoglo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...