Misza Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Mam Epox'a 8KHA+ ostatni bios (z 11.06.2002). Przy starcie pokazuje mi unknown procesor.Wszystko wstaje jak nalezy, programy (z wyjątkiem 3D Marka) rozpoznaje bez problemu. Chodzi mi tylko o zaspokojenie mojej ciekawosci. Pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pps Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 sdsd Mainboard model name: 8KHA+ BIOS filename: 8KHI2B06.BIN (2700) Fixes: Fixes in this BIOS: • Added support for 2400+ and 2600+ CPU micro code • Solved minor compatability problems with Takram SCSI card • KB Led turned of after system shut down • Fan speed detection overflow sytstem crash issue, solved • AWDFLASH version updated to version 8.22A • Boot from USB removable device option added Fixes included from previous BIOS: • System can't shut down whilst running in Safe Mode (Windows 98SE and ME) Działa, zresztą sam napisałeś. A to że nie wyświetla? Może producentowi nie chciało się uaktualnić listy obsługiwanych procesorów (samo wyświetlanie), bo jak widać z release notes te procki mają support. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...