Piotr150785 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 mam obudowe firmy MODE COM - HARRY no i mam problem z podłączeniem przedniego panelu USB do płyty głównej ASROCKa P4V88+ prosze o pomoc bardzo ulatwi mi to korzystanie z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbzium Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 nie ma znaczenia jaką masz obudowe. Po prostu wtyknij prawidłowy kabelek (jest oznaczony tak samo, jak na płycie ten pin) - kolory też czasami grają rolę. ja to na swojej płycie robiłem z instrukcją i po pół godziny się udało. metodą prób i błędów + instrukcja (znaczy się "co to jest za bolec" np. 2 od lewej na górze to GND" itp.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) Może poszukaj w necie jakiejś instrukcji do twojej płyty tam powinno byc napisane co i jak Edytowane 26 Marca 2006 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...