Skocz do zawartości
DANZEL

Czy Warto Dokupić Ramu?

Rekomendowane odpowiedzi

Nie 340zł tylko 260zł. Hmmm. Chyba nie za bardzo. Na Twoim miejscu wolałbym doinwestować w DVD RW. 1024MB można pod warunkiem, że korzystasz z aplikacji CAD-opodobnych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oryginalnej?!? Co rozumiesz przez oryginalnej? Hynix? Hehehe. Oczywiście, że może być Kingston. Nie ma to większego znaczenia. I tak nikt nie zamawia "oryginalnych" pamięci do Toshiby bo... takich nie ma. Sam widziałem jak w tym samym modelu w jednym kompie oryginalnie był montowany Hynix a w drugim Samsung.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam pozwolę sobie umieścić w tym topicu moje pytanie o Ram.Czy dokupienie 1Gb pamięci do mojego sprzętu (w sygnaturce) podniesie nieco wydajność w grach i szybkości ładowania programów? Chodzi o to że słyszałem że karty grafiki z Turbo Cache i HyperMemory pożerają Ram i że działają optymalnie tak przy 1 Gb Ram. Kartę z Turbo Cache właśnie posiadam.Na co mogę liczyć instalując łącznie 1280 Mb Ram(256+1024)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam pozwolę sobie umieścić w tym topicu moje pytanie o Ram.Czy dokupienie 1Gb pamięci do mojego sprzętu (w sygnaturce) podniesie nieco wydajność w grach i szybkości ładowania programów? Chodzi o to że słyszałem że karty grafiki z Turbo Cache i HyperMemory pożerają Ram i że działają optymalnie tak przy 1 Gb Ram. Kartę z Turbo Cache właśnie posiadam.Na co mogę liczyć instalując łącznie 1280 Mb Ram(256+1024)?

No z pewnoscia bedzie lepiej dzialac... Chyba to jest oczywiste.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi