Slayer Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Ktoś to testował? Jaki polecacie radiator do 50 zł dla tej karty? Chodzi mi o chłodzenie pasywne- wiatraczki odpadają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Da rade. Jakikolwiek duży radiator... Chodzi o hałas? Jeżeli tak to ~5v jest bezgłośne. Ja mam prawie pasywne bo cooler puszczony jest na 4v :)Da rade. Jakikolwiek duży radiator... Chodzi o hałas? Jeżeli tak to ~5v jest bezgłośne. Ja mam prawie pasywne bo cooler puszczony jest na 4v :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Tak sie tylko zastanawiam, czy mi sie GPU nie urwie od ciężaru radiatora :D PS- czym ty go tam zamontowałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 ja mam sporawy alu radiator od k6 2 - 500 :) wentylarorek odpiety do molexa na 5v i jest git. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Ja mam miedziany cooler więc żaden aluminiowy mi nie podskoczy 8) Karta waży ponad 2 razy więcej niż ważyła na początku. Cooler zamocowany klasycznie na cztery kropelki w rogach GPU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...