ppawlo Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Wczoraj kupiłem procesor Duron 1200 BOX. Po przyjściu do domu i rozpakowaniu pudełka okazało się, że procesor nie działa!! Czy w związku z tym, mogę domagać się od serwisu aby mi wymienili na nowy w trybie natychmiastowym, czy muszę czekać 14 dni na rozszczygnięcie gwarancji!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Powinni Ci wymienić procesor od ręki. Jeśli nie ma na nim widocznych śladów "mikro pęknięć". Nie mogą się do niczego przyczepić. Z resztą w ciągu paru pierwszych dni jeśli przysługuje Ci prawo zwrotu rzeczy uszkodzonej lub nie spełniającej zadeklarowanych parametrów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Watpie. Ktory sklep by tak zrobil ryzykujac, ze pojdzie w koszta. Niech go sprawdza u siebie. Bo moze to nie wina proca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Moze trzeba zresetowac biosa, moze zostały jakies poprzednie ustawienia fsb itp... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiU Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 j.w. jesli to nie pomoze to do serwisu (sklepu) - wymienic musza! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 do sklepu niech wymieniaja od reki. bo tak musza. nie ma sie co bujec. bedziesz kombinowal jak drugi ci nie ruszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 po pierwsze: na stronie serwis prawny Rzeczpospolitej jest dostępna obowiązująca od 1.01.2003 ustawa dot.gwarancji-warto poczytać; po drugie: musisz mieć 100% pewności ,że procesor nie działa bowiem w innym przypadku możesz być obciążony kosztami paru dziesięciu zetów. (Box uszkodzony??????????) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Do sklepu ! Jak pokaza Ci ze dziala u nich, to znaczy ze wina jest po Twojej stronie, a jak nie zadziala to beda musieli od reki dac Ci nowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 A co jezeli wina lezy po jego stronie?? Niemoze go oddac. Musi go kupic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 No to wtedy bedzie wiedzial ze wina w padnietym procu i bedzie mogl z czystym sercem zaczac kombinowac co zrobic zeby dzialalo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalmi Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 a twoja płyta morganów obsługuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 kalmi - co jak co, ale zdanie wyjątkowo po Polskiemu napisane 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Wczoraj kupiłem procesor Duron 1200 BOX. Po przyjściu do domu i rozpakowaniu pudełka okazało się, że procesor nie działa!! Brzmi to tak, jakby miał działać po rozpakowaniu :) Czy w związku z tym, mogę domagać się od serwisu aby mi wymienili na nowy w trybie natychmiastowym, czy muszę czekać 14 dni na rozszczygnięcie gwarancji!!Możesz domagać się natychmiastowej wymiany jeśli jest on niesprawny, ale... - Twoja płyta to Abit KT7A a tu z obsługą Morganów jest różnie - Jak już dziś wiemy procesor ma ukruszone jądro :( Pierwsze sugeruje, że procesor mógł być sprawny, ale płyta go nie obsługuje więc kombinowałeś zakładając raz starego Durona, raz nowego i ni jak ten nowy nie chciał iść. W tej nerwowej sytuacji mogło spokojnie dojść do tego drugiego :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...