ANalfabeta Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Poradźcie co kupic, bo mam do wydania troszke kaski Logitech MX700 Chieftec Dragon Big Tower 256DDR (choc tak szybko to leci ze niewiem czy wogole warto gram czasem) Eheim do WC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 TV zeby naswietlic kropka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 TV już jest kropek świeci nawet w nocy ;) Więc...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 IMO: 1. Pamiec 2. MX700 (bo ja taka chce :) ) Po co Ci nowa buda - odczuwasz potrzebe modowania ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Potrzeba modowania ??? Taaaaak ;) A z pamięcia jest tak ,że narazie pasuje mi tyle ile mam pracuje całkiem komfortowo, a i tak za 6 miecha 512 to bedzie minimum wiec jakoś nie widzi mi sie wydawać teraz kase. Ale tak to jest, że jak chcesz sobie coś kupić i sie zastanawiasz to akurat opcja przez Ciebie nie obstawiana jest wybierana najczęściej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...