Skocz do zawartości
Kawior33

Jaka Grafa?

Rekomendowane odpowiedzi

Jak jest napisane w temacie chce sobie kupic nową grafe. Czy GF 6600 ASUS 128MB bedzie dobrym wyborem do tego kompa:

- Proc: Intel Celeon 1, 7GHz(podkrece go)

- Ram: Kingston 256mb 266MHz(dokupie jeszcze 512)

- Mobo: Shuttle AV45GT socket 478

Grafa ma byc do 400zl i nie wiecej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytalem sie czy ta karta(wiec i shadery 3.0) bedzie dobra do mojego kompa to nic nie mowiliscie. Wiec jaka bedzie najlepsza do mojego kompa???

Uwzglednijcie ze podkrece proca gdzies do 1,9 lub 2,0 i ze dokupie ramu.

Edytowane przez Kawior33

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym teraz juz nie bral grafy bez PS3, mamy obliviona i kilka innych gierek ktore to wykorzystuja. Poza tym nie sadze by nowe gry wychodzily w PS2 skoro jest PS3 wiec wiekszosc nowych gier bedzie na PS3 i na takim 9800PRO nie ujzysz zajebistych efektow :D

Ja bym wzial

http://www.allegro.pl/item94315547_gf_6600...y_wysylki_.html tylko 40zl i GT jest bardzo duzo wydajnijesze od normalnej wersji. Pozbieraj troche, popros babcie albo ciocie i kup tego GT bo to zajebista karta.

Tu masz jeszcze taniej i chyba nawet lepszy model no i nowa: http://www.allegro.pl/item93707011__pixelv..._ultimate_.html

Edytowane przez DonCapone

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Człowieku czego ty wymagasz za 400zl nie badz smieszny za 400 zl to mozesz sobie kupic jakies scierow i grac na lipnych detalach nic wiecej zadna karta nie obsluzy ci w dobrej rozdzialce i detalach gier w 3.0 wiec sie uspokuj

Edytowane przez Aro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

faktycznie teraz zobaczylem na jakim sprzecie bedziesz smigal :D Celeon to taki shit. Kiedys mialem Athlona 2000+ i gf mx440 a moj kolega mial Celerona 2,4GHz i ta sama karte co ja. W doom 3 ja gralem w 1024 i medium a on nie mogl grac w 640 i wszystko low :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe smiesza mnie wypowiedzi czlowieka ktory chce kupic karte za 400 zl do takiego kompa i zeby mu wszytsko ladnie chodzilo i jeszcze sie oburza jak sie doradza.. .czlowieku jak cio cos nie pasi to sam poczytaj i sam wybierz jak jestes taki znawca .!! aa karte polecam jakiegos 6600GT innej nie ma sensu teraz kupowac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi