forest666 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Witam Sytuacja jest taka. Mam neta przez Wi-Fi. System wyglada tak: - antena odbiorcza - antena nadawcza - 2x Access - switch Antena odbiorcza podpiąta jest do Acces'a nr 1 i z Access'a nr 1 idzie podpiecia do Switch'a, a ze Switch'a idzie kabel do mojego kompa. Antena nadawcza jest podpieta do Access'a nr 2 i Access nr 2 podpiety jest do Switch'a. Jeżeli to sobie rozrysujecie to zobaczycie dokladnie ;) Teraz mam WEW. IP, a mam zostać przelaczony na ZEW. IP. Jak moge zobaczyć czy zeczywiscie zostane przelaczony na ZEW. IP ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Sprawdz w konsoli dosa jakie masz IP komenda ipconfig/all i nastepnie odpal ta stronke http://www.myipaddress.com/ i jak adres IP bedzie taki sam jak pokazany w konsoli to znaczy, ze masz zewnetrzne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest666 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Pytanie za 100 punktow. Jak mam odpalic DOS'a pod XP ;) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Start -> uruchom -> cmd -> ipconfig /all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IceManSpy Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Pytanie za 100 punktow. Jak mam odpalic DOS'a pod XP ;) ?? wpisz w uruchom cmd. chyba ,że to nie DOS ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest666 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 wielkie dzieki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...