ulunia11 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Witam,od pewnego czasu mam problem z klawiaturą w laptopie.Przespacerował się po niej kot i zaczęła dziwnie pisać,zupełnie zwariowała,jednocześnie zaczęła mi się świecić dioda na pulpiciku-strzałka z 1 w środku?co zrobić?pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Koty jak to koty lubia znaczyc swoje terytorium czy przypadkiem nie oddał extrementow na klawiature ?? Bo takie samo się przejscie kota po klawiaturze nie powinno nic jej zrobic..... chyba ze ten kot to kot wagi ciezkej sumo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulunia11 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Nie sadzę,żeby coś zrobił,tylko przełączył klawiaturę na inny tryb i teraz nie mogę dojść którymi przyciskami..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulunia11 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Właśnie się doczytałam,że ta funkcja,sygnalizowana tą diodą nazywa się nun lock,czy ktoś wie jak to wyłączyć(fn i co?),pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boatman Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Klawiatura powinna być wyraźnie opisana tak, aby w jak najbardziej intuicyjny sposób dało się zlokalizować poszukiwany przez ciebie klawisz. Ciężko powiedzieć jak dokładnie opisany jest u ciebie ten przycisk i gdzie jest umiejscowiony ponieważ różne firmy opisują i umieszczają je czasem w różnych miejscach. Przyjrzyj się po prostu dokładnie. Najpewniej napis będzie w kolorze niebieskim. Po prostu "Num" albo "Num Lock". U mnie znajduje się zaraz po prawej stronie koło klawisza F12. Możesz też powiedzieć kici żeby go wcisnęła, skoro raz potrafiła... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sikorrr Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Moze byc jeszcze oznaczony symbolem klodki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Odkopie temat, mam problem ze zwykłą klawiaturą do kompa, zawsze jak go wyłącze świeci sie numlock i bardzo często świeci sie mysz, nie da sie jakoś tego zlikwidować?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...