k3fir Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 witam wczoraj w ramach rozliczenia dostalem wyzej wymienione czesci sprzet chodzi cacy tylko zastanawiajace jest to ze temp w biosie proca pokazuje 27stopni.. czy to normalne? wentylatory na obudowie sa a chlodzenie z athlona 1700xp oryginalne jest z gloooosnym wiatrakiem.. w speedfan pokazuje 30stopni.. i moglby mi ktos powiedziec co to za procesor o oznaczeniu MP a nie XP? wiem ze plyta nie nadaje sie do podkrecania nie musicie mi pisac ze to lipa ale jak dla mnie jest super i smiga niezle tylko ciekawi mnie procesor.. czy ten moj MP jest jakos szybszy od XP? ma wiecej cache czy jak? dzieki i czekam na powazne odpowiedzi. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Widocznie ten 1900+ jest na jadrze 0.13U z napieciem 1.5V dlatego jest taka temperatura a nie inna. Co do MP to oznacza to tylko Multi Processor czyli majac odpiwednia plyte glówna i 2 taki sam procesor beda działały razem w pojedynke jest to dalej zwykły athlon XP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...