Dylek19 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Mam pytanie czy mozna cos z ta karta zrobic?? Tzn. zmodowac, odblokowac potoki czy przetaktowac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) Zmodowac? Mozna pewnie zrobic vmoda ale jak to nalezy poszukac. Odblokowac potoki? Nie da sie to 4 potokowiec. Przetaktowac zawsze mozna np. coolbits, riva tuner itd. Edytowane 26 Marca 2006 przez sucker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Jedynym logicznym rozwiazaniem jest ja wyrzucic albo wymienic na cos lepszego :D Nie oszukujmy ale to straszny shit :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dylek19 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 tez tak mi sie wydaje :razz: Chyba zaczne zbierać kase... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 mozna dac kotu jako karme ;) albo i psu a tak najlepiej to sprzedac na allegro i zebrac na jakiegos 6200 (128bit) a jeszcze lepiej na pelnego 6600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 mozna dac kotu jako karme ;) albo i psu a tak najlepiej to sprzedac na allegro i zebrac na jakiegos 6200 (128bit) a jeszcze lepiej na pelnego 6600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Spytaj leborg'a , on ostatnio szukal wlasnie tej karty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...