Skocz do zawartości
janio

Firma Kurierska

Rekomendowane odpowiedzi

Chłopaki, ja już umieram, gość z GLS mówi że jest w moim mieście (za[gluteus maximus], ok 35tys. mieszkańców) i, że podrzuci mi dopiero paczkę za 2-3h, bo mu nie po drodze :lol:

JA CHCE MOJĄ GRAAAAAAAAAAAAAFE!!!!!!!!!! :rolleyes:

PS. Na dodatek jestem chory, i leże w łózku (tzn. siedze przy komputerze, obok łóżka :D ) i czekam na tą przesyłkę - kurde.

Edytowane przez quartzXXI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GLS nie kwapi się nawet żeby zostawić avizo, a co dopiero żeby zadzwonić i zaproponowac inny termin albo zostawienie pod innym adresem...

Chodziło mi o to że chyba w każdej firmie jest możliwość dostarczenia pod inny adres (np zakład pracy).

A kontakt z klientem świadczy tylko o solidności danej firmy kurierskiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Zamowilem GLS'em obudowe z coolinga i miala byc wczoraj. Wchodze na ich strone sprawdzic stan paczki i o dziwo widze napis DOSTARCZONA! Co to kur.. ma byc!

A oto scren z strony GLS:

http://img191.imageshack.us/img191/4395/beztytu322u4yz.jpg

Edit:

...kilka godzin pozniej...szlysze dzwonek i patrze przez okno...przed domem zatrzymal sie zielony Żuk z ktorego po chwili wychodzi gosc z pudlem w ktorym jest moja buda...nawet nic sie nie odezwal i nie zadal zadnego podpisu wiec wziolem bude i poszlem do domu...na szczescie obudowa cala i zdrowa :P

Edytowane przez m4Rx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi