MarekW Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Witam mam mały problem. Mam router jak w tytule i DSl 500 z tepsa. Ustawiony na statyczne ip, a nie na PPPoE. Internet śmiga bardzo fajnie jednak nie chodzą żadne programy p2p. Mam statyczne Ip i próbuje tak jak wszędzie piszą w virtual server ale to nic nie zmienia. Wogóle nie działa. Nie mam żadnego firewalla no jedynie tego na routerku. Będę wdzięczny za podpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxFM Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Zrób restart routera. Wpisz w zakładce WAN wszystkie dane Twojego ISP. Włącz DHCP i ustaw IP na sztywno, na karcie np. 192.168.0.2 Porty na domyslnych ustawieniach. Mam taki sam router i wszystko mi smiga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekW Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Czyli nie zmieniales nic w firewallu ani w virtual server i emule ci śmiga?? Mam ustawione automatyczne dhcp dla innych użytkowników ale sobie przydzieliłem ręcznie, statycznie i mam stały ip jednak to nic nie zmienia. Już nie wiem gdzie jest błąd?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łuki85 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Jak przekierować porty!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekW Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Jak by to bylo takie proste to bym nie pisal. Nie dziala tak jak jest tam napisane. Prosty dowod wszedzie pisza ze emule powinno chodzic na low ID bez przekierowanych portow a u mnie wogole sie nie laczy!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...