Nicko13 Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Czesc mam pytanie jak latwo oproznic(wylać ciecz) zamkniety ukladzik wc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUTI Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Czesc mam pytanie jak latwo oproznic(wylać ciecz) zamkniety ukladzik wc ?? odczepić wąż na trójniku podstawić jakąś miskę i wylać wodę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Wlozyc do weza ktory odchodzi od trojnika (nie jest nigdzie podlaczony z jednej strony) mniejszy wezyk, mniejszy wezyk przystawic do otworu gebowego, a dalej to juz trzeba sobie wyobrazic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Ja zawsze sciagam blok z procka, biore miske, odczepiam jeden wąz i woda jako tako spływa, bynajmiej do takiego poziomu by mozna było spokojnie zalac inną ciecz, oczywiscie trzeba troche poprzechylac kompem, ale i tak najlepiej wyjąc cały zestaw z kompa i wziąc do wanny, i poodczepiac normalnie wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterix Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Ja u siebie na samym dole układ rozłączam i woda się po prostu wylewa... potem jeszcze dmucham w jedną z rurek i drugą wypływa. Zawsze mi zostaje woda w chłodnicach - ale mi to nie przeszkadza jeśli się ich nie odwraca do góry nogami to nic się nie rozlewa. W sumie to z opróżnieniem układu nigdy nie miałem żadnych kłopotów, na początku miałem problemy z odpowietrzaniem z pompą CWU - ale po kilku próbach teraz zalanie i odpowietrzenie układu zajmuje mi około 5 minut (opróżnienie 3 ;-) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 a na przyszlosc mozna... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...