BcK Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 dlaczego jest tak, że włączając obojętnie jaką gre pod directX, wyrzuca mnie do windowsa, albo komp sie zawiesza - pojawia sie czarny ekran a na gorze ekranu sa zielone kreski (ok. 1cm wysokości:() i wtedy pomaga juz tylko reset :evil: grrr... od razu napisze ze mam najnowsze drivery i directa 8.1.... juz powoli zaczyna mnie to denerwowac.... prosze o pomoc!! :roll: :cry: :cry: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Podaj dokładny konfig kompa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Mialem to samo na Win98, w moim przypadku pomogla zmiana systemu na 2k/XP :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 A gry pod OpenGL normalnie chodzą? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Moze trzeba formata walnac - to prawie zawsze pomaga w windowsie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BcK Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 prokomputer: moj komp - celeron 333, 160mb ram, geforce2mx400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Moze trzeba formata walnac - to prawie zawsze pomaga w windowsie :Pw tym wypadku akurat nie, pomaga za to wywalenie jakis 2 plikow z winzgozy ale nie pamietam jakich (gdzies to slyszalem). problem pojawial sie na 98 i 98se i to nie tylko w grach i nie tylko u mnie ... ale ostatnio jakos nic sie dzialo ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Szczerze mówiąc ja tak miałem dopóki nie zainstalowałem nowych dentek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LT Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 jak masz w98 spróbuj zainstalować starsze sterowniki http://partner.optimus.pl/sterowniki/Stero...aficzne/#NVidia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BcK Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 hmm. a czy jest mozliwe zebym mial poprostu za stary sprzet zeby hulać z tym gf2mx?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 hulac na gf2mx ;) ? raczej nie... ale ze starszymi driverami jak radza koledzy sprobuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...