Nyny Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Witam, musze zrobic projekt z PHP. Bedzie to jakis serwis www z informacjami i aby te informacje moc przegladac bedzie sie trzeba logowac.Jak wiadomo bedzie admin i userzy i kazdy musi miec inne przywileje, oczywiscie wszysko na bazie danych.Do tego na serwisie musi znajdowac sie jakas wyszukiwarka i narzedzie do filtrowania wiadomosci, mozliwosc wstawiania grafiki i ewentualnie komentowania. Niestety moja wiedza z PHP nie pozwala mi na stworzenie takiego projektu wiec moze znacie jakies strony gdzie mozna pobrac gotowe projekty stron i je tylko zmodyfikowac.Moze sami robiliscie podobny projekt i moglibyscie uzyczyc kodu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 ne przesadzaj tlyko do roboty.. moja wiedza z PHP też była nijaka.. 2 tygodnie siedziałem z ksiażką PHP/MysQL i zrobiłę sklep internetowy z adminownią zamawianiem przeglądaniem edycją... Trzeba tylko chcieć.. lub musieć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flatline Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Albo, jeśli zdecydowanie się nie podejmujesz, poszukaj jakiegoś miłego, przyjemnego i darmowego CMS-a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 W tydzień przeczytasz książke pod tytułem "PHP szybki start" i będziesz umiał sobie zrobic fajny CMS. Do roboty ! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...