BcK Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 dlaczego jest tak, że włączając obojętnie jaką gre pod directX, wyrzuca mnie do windowsa, albo komp sie zawiesza - pojawia sie czarny ekran a na gorze ekranu sa zielone kreski (ok. 1cm wysokości:() i wtedy pomaga juz tylko reset :evil: grrr... od razu napisze ze mam najnowsze drivery i directa 8.1.... juz powoli zaczyna mnie to denerwowac.... prosze o pomoc!! :roll: :cry: :cry: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 a mnoze ci sie pamiec spalila ! :D moj qmpel mial tak ze jak mu sie zjarała to mial kolorowe kreski na monicie :D nie zazdroszcze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 a mnoze ci sie pamiec spalila ! :D moj qmpel mial tak ze jak mu sie zjarała to mial kolorowe kreski na monicie :D nie zazdroszcze :) to nie to na 100% zle zainstalowane drivery, bledy w systemie. zrob porzadek, przeinstaluj co sie da jeszcze raz. mi tez sie to zdaza czasami, na roznych kartach i wszystkie sa sprawne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BcK Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 ale ja juz 10000 razy windowsa instalowalem, formatowalem dysk, defragmentowalem, instalowalem rozne stery i dalej to samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 BTW, po co ci dwa takie same tematy?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...