Buczer Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Czy możecie mi powiedzieć jak przekierować porty w modemo/routerze Linksys WAG354G, aby chodziło p2p, a głównie chodzi mi o eMule ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotraspoz Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Bylo nie raz :mur: użyj opcji SZUKAJ ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczer Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Niestety ja sie nie znam. Szukałem, ale nie znalazłem. Więc prosze o pomoc. Będę bardzo, ale to bardzo wdzięczny. Bo ja nawet niewiem gdzie to sie ustawia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Nie wiem dokładnie w twoim Linksysie jest tak samo. Zaloguj się do interfejsu routera przez przeglądarkę, kliknij na Applications & Gaming, a następnie na Port Range Forwarding. Nie bawiłem się szczegóły dla np. Emule pisałem Application emule, Start~End Port 4662 4672, Protocol TCP/UDP oba zaznaczone, To IP Address wpisujesz IP swojego kompa, Enabled zaznaczasz. Restart routera (lub nawet nie) i masz HighID :) Mam akurat Linksys'a WRT54GC, ale interfejs powinien być podobny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 znajdz jakas instrukcje dfo swojego urzadzenia jak przekierwoac, a w necie znajdziesz co trzeba przkeierowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lock@ Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 http://portforward.com/english/routers/por...G354G/eMule.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczer Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Dzięki :-) Wszystko działa :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...