BAthory Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Witam wszystkich Mój problem jest następujący : chciałbym połaczyć ze soba 2 kompy przez LAN, ale nie moge tego za chol..re zrobić. Połaczenie jest między nimi ustalone, ale do wymiany danych miedzy nimi nie ma juz mowy. Spróbowalem podłaczyc laptopa do normalniej sieci internetowej przez LAN problem sie powtórzył. Połaczenie jest ale otworzyc stronki juz nie moge. Słyszałem, że laptop ten ma karte sieciowa z wlasnym numerem ip. Czyli wypadało by powiadomic administratora sieci żeby mi to zrobil. Ale mi bardziej chodzi o to jak połączyć ze soba 2 kompy za pomoca zwykłego kabla LAN. Np w acerze kolegi wszystko działa ok, gdy chce się łączyc z innym kompem, więc kabel jest sprawny. jezeli ktos już zetknął sie z tym problemem i go rozwiazal prosze o pomoc. Za odpowiedzi dziękuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Nie ten dzial!!! SIECI :P :mur: :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...