$kubi Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Witam! Doradzcie mi jakas plytke pod Durona 1100zł ... to nie ma byc OC bo nie ma co tu krecic ale zeby byla stabilna i nie padla jak poprzednik ECS... najlepiej z mozliwoscia rozbudowy do lepszego procka kiedys... Plyta ma byc tania... najlepiej SD i DDR ale nie koniecznie... Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczecin Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Miom zdaniem najlepszym rozwiązaniem za niską cenę będzie gigabyte 7N400-SL. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 nie bardzo mi sie usmiecha 200 zł na allegro za to ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczecin Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 nie bardzo mi sie usmiecha 200 zł na allegro za to ... tańszej płyty nie znajdziesz . ma nforcea 2 ultra, SATA, czego ty jeszcze chcesz??/ :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Craven Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Mam do sprzedania Asrocka K7s8x(z gwarancją) - nie jest to jakaś wypasiona płyta ale powinna ci wystarczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 A ECS k7s5a? mimo, że wcześniej miałeś ECS-a, ale ten jest wyjątkowo udany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Craven Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 A ECS k7s5a? mimo, że wcześniej miałeś ECS-a, ale ten jest wyjątkowo udany. Też miałem ale juz sprzedałem :D Ale polecam także - nigdy nie miałem z nią problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 ECS to legenda :P Wejścia na ddr i sdr, miałem i polecam ;) Plyta ma byc tania... najlepiej SD i DDR ale nie koniecznie...A biorąc pod uwage ten cytat to tym bardziej sie do tego nadaje :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Ewentualnie Shuttle AK32A, mialem, bardzo ladnie smigala, zadnych problemow. A cena niska :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...