olgierdo Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Witam szanownych forumowiczow Nie znalazlem zadnego sensownego tematu na temat tej plyty i chcialem dowiedizec sie o jej mozliwosci OC i obsluge procesora D920 (na stronie asus twierdza ze ta plyta nie obsluguje DC 2*2mb cache) chcialem sie dowiedziec jak to wyglada w praktyce. Zalezy mi na obsludze sli i dlatego chcialbym ta kupic ta plytke z procesorem. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 ogolnie nf4 intel ed jest cienki i nie choidzi z prockami dual core. wybierz cos na chipsecie intela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 jezeli zalezy ci na dwoch grafikach to proponuje p5wd2-e premium dziala tam sli (podobnie jak na nf ie) i crossfire juz w pelni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierdo Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Ooo nie ;) Cena tej plyty jest porazajaco za wysoka - juz wolal bym roznice w cenie dolozyc do lepszej karty graficznej. Myslalem nad zwyklym i955x np. Asus P5WD2 Intel 955X i czytalem gdzies w necie ze mozna odblokowac sli (lub uzyc sterownikow ktore pozwola na tryb sli na 955. Nie jestem specjalista w tej materii - moja wiedza zakonczyla siena sus a7n8x-e ktorego uzywam do dzis ;) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 cześć wszystkim ,mam pytanie. Otóż kiedy włączyłem cpu-z zdziwiłem się otóż, okazało się że dzielnik wynosi 3:2 ----> dlaczego ?? Tak w ogołe, ten bios jest jakis dziwny na tej plycie, gdzie ustawic to ratio ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...