jonathan Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 To co w temacie. Lubie rpgi ale ostatnio to co wyszlo to jakies takie krutki. Newer Winter Night przeszedlem w 3 dni. Morrowind mozna pograc. Ta gra wymaga czasu. Ale chyba potrzeba mi czegos w stylu Baldur's Gate i Icewind Dale. Znacie cos takiego???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 icewind dale 2 i bladur's gate 2 :lol: :lol: a tak na powaznie: sprobuj divine divinity. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 poza tym z tego co ja wiem to icewind dale ponoc do najdluzszych nie nalezal...ale osobiscie (jak dla mnie to drentwota...) nie gralem, wiec jednak nie wiem. :) a moze nie jakies jrpg? albo nie, bo znowu sie zacznie jakas wojna i hasla w stylu 'japonskie rpgi suxx' ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Ostatnio coś kiepsko na rynku RPG. NWN za krótki, Morrowind zbyt monotonny i udziwniony, Dungeon Siege zbyt krótki. Icewind Dale 2 zbyt klasyczny... Osobiście polecam powrót do klasyki... jak ktoś ma w domu stary sprzęt, to niech włączy na nim dobre stare RPG i w to pogra. Jak nie, to pozostają raczej tylko emulatory i tamtejsze RPG... Ostatnio coś kiepsko na rynku RPG. NWN za krótki, Morrowind zbyt monotonny i udziwniony, Dungeon Siege zbyt nudny. Icewind Dale 2 zbyt klasyczny... Osobiście polecam powrót do klasyki... jak ktoś ma w domu stary sprzęt, to niech włączy na nim dobre stare RPG i w to pogra. Jak nie, to pozostają raczej tylko emulatory i tamtejsze RPG... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 najlepsze sa takie pod dosa gdzie lasy to np malpy i wszystko jest zrobione z znakow ktore sa na kalwiaturze nie pamietam teraz tytulu ale podobno jest gierka ktorej jeszcze nikt nie zrobil :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 MORROWIND RZADZI :) A tak na serio jesli liczy sie dla ciebie glownie klimat to polecam ADOMA lub niezla polska pozycje - Otchlan. Gierki fajne lecz grafa nie powalaja ;) A podobne do Baldura (COOL :))..... no to daktycznie tylko...... Baldur ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 moze sprobuj jakies mmorpg'i ragnarok jest calkiem calkiem , asherons call tez nie byl(jest) najgorszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Ja tam i tak najbardziej lubie fallouta 2 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Polecam najlepsze RPG jakie wyszło na PC : Gladiator ! Uwaga! Gra praktycznie nie do zdobycia, kiedyś mieliśmy z kumplami jej demko i zagrywaliśmy się bez końca, i wreszcie złożyliśmy się na 10$, przy okazji wizyty siostry jednego z kumpli w stanach, żeby zakupić pełną wersje! Gra wymiata! Fabuła, grafika, możliwość gry 4 osób na jednym kompie, różne stopnie trudności! The best! :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 najlepsze RPGi to są nie na komputerze tylko książkowe. Np. Warhammer Fantasy Role Play. Jak się ma dobrego mistrza gry, to wymiata, i zawsze masz coś nowego.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 morrowind rules Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 gladiator powiadasz?? a jakie to ma wymagania??? bo muj grat to juz wiele nie pociagnie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 WFRP mi się już totalnie przejadł. Z tym systemem to nawet najlepszy MG nic nie wskóra... wszystko już było... nie da sie poprowadzić oryginalnej przygody bez stworzenia nowego świata i ras... jeszcze jedna przygoda zaczynająca sie od słów "Jesteście w Altdorfie" i sie zastrzele... Z dobrych systemów polecam D&D 3rd Ed. Świetny system, no i cały stos realmów, nic tylko wybierać... tutaj możliwości jest 10 razy tyle co w WFRP, mechanika nie jest ubanalniona, ani równiez udziwniona, więc przesiadka nie jest trudna... Co prawda, nawet dobry system nie pomoże jak MG nie potrafi prowadzić... grałem kiedyś sesję polegającą na losowaniu strony z bestiariusza... wylosowaliśmy Grey Rendera (kto ma książke ten wie) i było zabawnie, ale sesja była ostro do duupy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Gladiator śmiga na każdym sprzęcie... Zapomniałem dodać, że w grę gralismy w podstawówce i wczesnym liceum (95, 96) potem kumplowi padł dysk z jedyną kopią gry :((( Gra jest mistrzowska... polecam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Polecam najlepsze RPG jakie wyszło na PC : Gladiator ! Uwaga! Gra praktycznie nie do zdobycia, kiedyś mieliśmy z kumplami jej demko i zagrywaliśmy się bez końca, i wreszcie złożyliśmy się na 10$, przy okazji wizyty siostry jednego z kumpli w stanach, żeby zakupić pełną wersje! Gra wymiata! Fabuła, grafika, możliwość gry 4 osób na jednym kompie, różne stopnie trudności! The best! :))) hmm, brzmi zachecajaco, ale czy moglbys powiec cos wiecej na temat tej giery, np. w jakim swiecie ona sie dzieje kim jestes i co chodzi :D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 no wlasnie. moze jakies screeny. opis. albo linka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randeon Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 To co w temacie. Lubie rpgi ale ostatnio to co wyszlo to jakies takie krutki. Newer Winter Night przeszedlem w 3 dni. Morrowind mozna pograc. Ta gra wymaga czasu. Ale chyba potrzeba mi czegos w stylu Baldur's Gate i Icewind Dale. Znacie cos takiego???? Witam! ja znam dobrego rpga ale niestety nie ma go jeszcze na pc a dokladnie chodzi mi o final fantasy X , to jest najlepszy rpg w jakiego gralem i gram teraz dalej :) oczywiscie na ps2 , ale z tego co mi wiadomo wychodzi teraz final fantasy XI na wszystkie platformy w tym i na pc (nawet juz chyba wyszlo) , bedzie to gra online jeden wielki swiat rpg :):D,jezeli uslyszysz o tej grze to POLECAM !!! moze sie spotakmy gdzies w swiecie fantasy . POZDRAWIAM !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 gralem w 7 dawno temu a wtamtym roku katowalem 8 ale mi plyta siadla 4 i nie skonczylem. ale klimat mi sie podobal, i te efecty. squaresoft rulez!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randeon Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 gralem w 7 dawno temu a wtamtym roku katowalem 8 ale mi plyta siadla 4 i nie skonczylem. ale klimat mi sie podobal, i te efecty. squaresoft rulez!!!!milo mi to slyszec widze ze znasz sie na rzeczy i wiesz co to znaczy squaresoft :):)RULEZ!!! Bravo - wiesz co dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 to moze pograj se jeszcze w chrono crossa i ff9 na emu? :) a tak w ogole to gral ktos w divine divinity? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 A moze jedne z nowych gier ktore dopiero wyszly?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 mam divine divinity a chrono crossa przeszedlem 2 razy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Jak masz slabszy sprzet to pokatuj Fallout 1,2 ,to sa chyba najbardziej klimatyczne gierki w jakie w zyciu gralem ,kazda z czesci to bylo calkowite odciecie sie od swiata (z wyjatkiem podstawowych potrzeb fizjologicznych).Ale jedna uwaga ,dobra znajomosc angielskiego i calej kultury anglo/amerykanskiej wysoce zalecana :wink: ,tylko nie w wersje PL! Ten sam team wydal tesh Arcanum ,ponoc taksamo niezle, ale zalatwilem sobie niedawno wiec przysiade dopiero :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 taa, fallauty byly zajeb..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Wiem ze byly fajne. Przeszedlem dawno dawno temu jedynke, dawno temu dwojke i jakis czas temu nie dokonczylem tacticsa. Bo mi sie cos w gierce powalilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Polecam Ultime Online. Piekna gierka ale zrzera bardzo duzo czasu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 No i chyba jest platna z tego co pamietam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 No i chyba jest platna z tego co pamietam :)No i chyba jest platna z tego co pamietam :)No i chyba jest platna z tego co pamietam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Sa darmowe serwery Ultimy Online. Po co grac na platnych jak mozna za darmo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Pierw musze sciagnac gierke. Pamietasz moze jakis adres oczywiscie oficjalny :wink: I podaj jakies serwerki tej ultimy moze kiedys sie tam spotkamy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...