Butcher Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Ja obecnie pracuje z kumplami nad wlasnym serwerem UO. Jak wszystko pojdzie wedlug naszej mysli to powinien ruszyc w Marcu tego roku. Z tego co pamietam to UO szlo sciagnac z www.dipol.civ.pl nie wiem czy teraz idzie. Pozdrawiam.[/url] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 NEVERWINTER NIGHTS,NEVERWINTER NIGHTS i tylko on rządzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeżeli ma ktos slaby sprzet polecam icewind dale 1 lub 2. A i żeby pograc trzeba miec conajmniej:(oczywiście w Neverwintera a do ICEwinda wystarczy celek 500mhz i 128 ram i riva2) Athlon 1000mhz,Gf3 ti 200,256mb ram sdr lub ddr miło widziane :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Ehh ja tam wole Ultime Online. Gram ja od ponad roku, teraz zagoscilem na jakims rosyjskim FREE SHARDzie. Szkoda ze nie rozumie co pisz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 przeszedlem nwn i jest za krotki chociaz zajebisty. Butcher udostepnilbys mi instalke tej ultimy gdzies na DC??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Odezwij sie do mnie na GG 214730. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seZon Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Dla osob lubiacych ten gatunek a niemajacych czasu na dlugie rozgrywki ce<span style="color:red;">[ciach!]</span>ace ten gatunek gier. Szczerze polecam EverWars.com :). Jedyne wymaganie to znajomosc podstawowa Angielskiego :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 a ja mowie Final Fantasy 7 zadne diablo czy baldur sie nie umywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seZon Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Jak wrazenia :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seZon Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Myslalem ze bedzie wieksze zainteresowanie tym tematem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 baldur rządzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no i jeszcze oba gothici:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 spoko :D juz mam 1 lvl ;) tylko złota jeszcze mało.. jak sie bedziecie rejestrowac.. to tędy: http://go.everwars.com/play.x?p=47436 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 jakos nie podobaja mi sie takie rpgi....wole klasyczne crpgi albo mmorpgi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seZon Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Ja juz mam 8 level :) ale z siankiem tez krucho. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seZon Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 kisio jak tam twoja postac, bo moja juz dobija 16 levelu :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 ja mam 10ty ale pozniej zaczalem.. ;) a w co inwestujesz zloto ? i jaka wogole masz postac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seZon Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 No no calkiem ladnie, juz 10 :), w co inwestuje przedewszystkim w przedmioty i skile. Troche zbalansowanie raz to raz to. Niemam zadnego priorytetu, a w co ty pokladasz najwiecej $$ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 no bo tylko w przedmioty i skille mozna inwestować ;) sporo w życie poszło.. mieczyki od czasu do czasu.. w zbroje sie nie bawie na razie.. tylko cos na klacie mam ;) teraz pakuje Offence... jeszce w Powera by sie przydało.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seZon Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Hmm... ja najpierw w regenracje investowale, tak do 10, potem zbroje i mieczyki teraz w zycie i reszte co tam zostala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seZon Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 kisio jak tam twoja postac? bo kurcze dawno sie nie odzywasz a na tym forum topic spada szybko w glebiny morii ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 doszedłem do 23 i sobie odpuiscilem jak sie dowiedzialem ze nowa wersja bedzie i wszystko wyzeruja ;) wlasnie ja wdrażają... zobaczymy co bedzie. a szkoda mi postaci.. bo już zaczynałęm rządzić :> moje dwa rekordy to majac 19 lvl pokonalem goscia z 28 lvl.. a jak mialem 21 to zalatfilem goscia z 32 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Szukam dobrej giery rpg, założenia: - musi być smok ;] - musi być mały dwarf z dużym toporem ;] - musi być multiplayer cooperative Wszelkie baldury i nwn'y już zaliczone więc szukam czegoś mniej znanego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 a...i jeszcze musi byc fajny i mlodziezowy i darmowy , bo inaczej nie bedziemy w niego grac ... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 szukaj a byc moze bedzie ci dane znalezc. NW nights. spelnia all (nie wiem tylko co do mp) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 MacieX: co ja napisałem na temat nwn'a 2 posty wyżej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Sacred masz smoki, masz cooperative masz siekanie na maxa www.sacred.republika.pl zapraszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Nie orientujesz się ile kosztuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 o czlowieku sorry, ja to wzialem za inna gre -- chyba jakas moja imaginacja. sacred - jest problem z polska wersja jesli chodzi o cracka. koszta za oryginal ... nie jestem pewien co to ostatnio znajomy kupil ale rpg za 310zł. jakas fajna edycja... ale nie dam glowy ze to sacred. sprawdze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Dla ciebie 60zeta :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Może i kupię... bo nie mam w co grać ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 A moze Ice Wind Dale no chyba ze zaliczyłes to do Baldurów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...