Skocz do zawartości
jonathan

RPG - w co warto pograc

Rekomendowane odpowiedzi

Ja obecnie pracuje z kumplami nad wlasnym serwerem UO. Jak wszystko pojdzie wedlug naszej mysli to powinien ruszyc w Marcu tego roku. Z tego co pamietam to UO szlo sciagnac z www.dipol.civ.pl nie wiem czy teraz idzie. Pozdrawiam.[/url]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NEVERWINTER NIGHTS,NEVERWINTER NIGHTS i tylko on rządzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jeżeli ma ktos slaby sprzet polecam icewind dale 1 lub 2.

A i żeby pograc trzeba miec conajmniej:(oczywiście w Neverwintera a do ICEwinda wystarczy celek 500mhz i 128 ram i riva2)

Athlon 1000mhz,Gf3 ti 200,256mb ram sdr lub ddr miło widziane :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

doszedłem do 23 i sobie odpuiscilem jak sie dowiedzialem ze nowa wersja bedzie i wszystko wyzeruja ;)

wlasnie ja wdrażają... zobaczymy co bedzie.

a szkoda mi postaci.. bo już zaczynałęm rządzić :> moje dwa rekordy to majac 19 lvl pokonalem goscia z 28 lvl.. a jak mialem 21 to zalatfilem goscia z 32 :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o czlowieku sorry, ja to wzialem za inna gre -- chyba jakas moja imaginacja.

sacred - jest problem z polska wersja jesli chodzi o cracka.

koszta za oryginal ... nie jestem pewien co to ostatnio znajomy kupil ale rpg za 310zł. jakas fajna edycja... ale nie dam glowy ze to sacred.

sprawdze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi