-==MORDI==- Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Czy jeżeli kupie obudowe od serwera to bedzie dobra do zwyklego pc. tzn czy bedzie mial cd-romy sprzodu miejsce na dyski w podobnym miejscu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Miałem obudowę serwerową. Ale mamut to był ;). Było świetne chłodzenie, ale nie dostawały mi za bardzo taśmy i już była trochę przyniszczona i ją zmieniłem. Powinno wszystko pasować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 polecam enlight numeru modelu nie pamietam ale po numerku bylop file server case suber buda ogromna 19" mozna ja przerobic na racka zamiast na kolkach i od gory do dolu miejsca na napedy 5,25 albo 3,5 jesli da sie przejsciowki :) zasilacz dawany do niej chuczy ale to normalne w budach serwerowych ( nikt nie spi w serwerowni ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...