Nygas Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 no wiec nudzilo mi sie troche dzisiaj... poszedlem do sklepu po farby w spray'u i zaczolem malowanie :) mozecie sie smiac :D talentu malarskiego nie mam :cry: http://217.144.197.92/buda.php ale juz sie zdazylem przyzwyczaic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Ile szprejoow ci na to poszlo?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Troszke sie nie przylozyles. Ale najwazniejsza jest satysfakcja. Ma sie Tobie podobac! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 wsumie 2 male spreje poszlo ale jutro chyba cos przemaluje tzn. niebieski kolor zlikwiduje eh bede kombinowal az bedzie optymalnie dobrze wygladac a jak nie to wywale na zlom :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ash Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Hmm, zlikwiduj niebieski i dodaj czerwony :D Bedzie o wiele lepszy efekt :) Bo ten niebieski to jakis dziwnie wyblakly...bardziej to morski jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 To teraz w jedną łapę szmata, w drugą pasta polerska i może coś z tego jeszcze będzie... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Czy kontrast pomiedzy buda a napedami(zaślepkami) nie wydaje Ci sie zbyt duzy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Czy kontrast pomiedzy buda a napedami(zaślepkami) nie wydaje Ci sie zbyt duzy ? wydaje mi sie ale trzeba uczyc sie na swoich bledach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Radze qpic nowa bude.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 No nie przesadzaj Fraag. Jeżeli koleś pomaluje ją od nowa tylko tym razem na czarny mat to obudowa nie będzie się świeciła "jak psu jaja na wiosne" i będzie wyglądała bardzo fajnie. Tak a propos to do czarnego bardzo ładnie pasuje żółty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 no jednak zrezygnowalem z czarnego i wrocilem do poprzedniego koloru poprzez acetanol :) a przod przemalowalem na szaro i wsumie lepiej to wyglada teraz. fotki narazie nie mam, jak zrobie to pokaze to "cudo" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eses. Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Wreszcie udało mi się zrobić fotke. :) Miałem domalować jeszzce jakieś akcenty, ale już nie miałem siły. Wszystko co widzicie to farba, żadnych naklejek. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eses. Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Spód jeszcze na pomarańczowo w środku jest pomalowany. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 calkiem fajna ta buda heh niezly ten ludzik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 fajne :) luzik rulez 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...