VAMax Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 jak ci drga eheim to daj sobie gobke pod niego taka np co jest w pudełku od MOBO albo od grafy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 jak ci drga eheim to daj sobie gobke pod niego taka np co jest w pudełku od MOBO albo od grafynie ucz ojca robić dzieci :) Andy nie jest chyba aż takim nobem żeby tego nie wiedział :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VAMax Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 hmm ... odrazu dzieci kazdy moze sie zamulic np. tak jak ty. to jest wypowiedz binka i KAMILcom usmiechnij sie icon_smile3.gif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piteq Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Mozliwe ze wirnik pompy nie jest za dokladnie spasowany do oski, pomimo tego ze nowy. Sprobuj tego moda, dwa adresy ale chodzi o to samo (kilka nawiniec PTFE). Eheim-1048--1046-Silence-Mod Eheim Mod 1+2 -Abhilfe bei lauter 1048/1046 Pumpe ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Jest dużo lepiej ale nie idealnie :) (tzn. minimalnie ją słychać) W sobotę powalczę znowu nawijając więcej taśmy teflonowej Zrobiłem mod z posta powyżej i napełniłem układ w ten sposób, że praktycznie cały zalałem przy wyłączonej pompce poprzez odłączony wężyk od króćca chłodnicy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 No i jak AndyN? udało ci się odpowietrzyc dobrze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 No i jak AndyN? udało ci się odpowietrzyc dobrze?Było ale nie jest :? W weekend spuszczam wodę, daję więcej taśmy teflonowej i zobaczę wtedy .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Dobrze że na rolce dużo tej taśmy :lol: Nie możesz powoli, po trochu napełniać? Ja tak napełniałem przez air trapa mojego Eheima i nic go nie słychać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Dobrze że na rolce dużo tej taśmy :lol:He he, dokładnie .... Nie możesz powoli, po trochu napełniać? Ja tak napełniałem przez air trapa mojego Eheima i nic go nie słychać. I tak też robiłem. Odłączyłem jeden z wężyków od chłodnicy i z pomocą lejka powoli napełniałem. Przydałoby się piąte zamówienie z DE .... Ten zmodyfikowany wirnik bym zamówił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarkopolo Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 (edytowane) powiedzcie mi drodzy przyjaciele czy eheima mozna położyc na boku albo do góry "nogami" ?? bo chyba mi sie nie zmiesci tam gdzie chciałem zeby był, poeniewaz grafika za duzo miejsca mi zajmuje ;-) Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez jarkopolo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Przydałoby się piąte zamówienie z DE .... Ten zmodyfikowany wirnik bym zamówił http://pc-tuning.pl/index.php?subaction=sh...rt_from=&ucat=& z tego co pissza moga miec wszystko z alphacoola w ciagu 7-14 dni ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...