kubolo Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 kieruje to pytanie tutaj bo nie wiem co jest zepsute... mam skaner do slidow ktory jakies 8 miesiecy temu dzialal normalnie, w tym czasie go nie uzywalem, zainstalowalem wszytsko na nowo, podlaczam skaner a tu mi wyswietla dymek: "twoje urzadzenie usb moze dzialac szybciej! usb-speed 2.0 " (mniej wiecej takie cos). Nie przejalem sie tym, proboje wlaczyc skaner i wyswietla mi komunikat ze nie mozna odnalesc skanera ze moze zle podlaczony. w instrukcji bylo o bledach z USB, kazali sciagnac program ze strony ktorej nie ma. czy to ze nie dziala wynika wlasnie z tego usb mimo ze nic w miedzy czasie nie zmienialem?? czy umiecie mi powiedziec co jest grane?? dzieki wielkie, prosze o pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Na kazdym wejsciu USB tak sie dzieje...?? Moze wywal wszystko i ponownie zainstaluj sterowniki i podlacz skaner..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubolo Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 tak, na kazdym wolnym, bo z myszka nie zamienialem. kurde pomocy, tata mnie dusi!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...