-==MORDI==- Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Hi! chcial bym wstawic okno do mojej budy, ale mam jeden problem. otóż poszukuje obudowy, ktora miejsce na plyte glowna po lewej stronie, poniewaz komp stoi przy scianie i miejsce(przeciwne niz mobo czyli tam gdzie sie wycina okno) jest do sciany. czy sa takie obudowy jak wyzej napisalem (z mobo po lewej stronie)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZUK Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 standard BTX... droższe od zwykłych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek1000 Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 ja ci powiem ze nie wiem ale na chłopski rozum myślę, żę jak wezmiesz z dwoma odkrecanymi bokami to jak sie troche pomeczysz i albo na sciance z lewej srubki wkrecisz i mobo przykrecisz albo przełożysz tę płytę na mobo na lewą... troche spawania ale bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==MORDI==- Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 (edytowane) thx za pomoc:) p.s. to chyba nadal jest standart atx Edytowane 27 Marca 2006 przez -==MORDI==- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Może jeszcze uda się tak: -Zdejmujesz przedni panel, napędy, dyski. -Odwracasz budę "do góry nogami". -Montujesz panel, napędy i dyski. Oczywiście bezproblemowy montaż jest możliwy tylko wtedy, jeśli panel jest montowany symetrycznie i tobie nie przeszkadzałby napęd dvd/cd na wysokości oczy jamnika. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 No ale wtedy będą u góry nogi! A to nie taki ładny widok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Denaturatos Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Lian-Li produkuje takie budy, niestety sa one dosyc drogie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramax Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Może coś znajdziesz: http://www.thermaltake.com/product/Chassis/chassis_index.asp lub http://www.chieftec.de/?language=uk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 No ale wtedy będą u góry nogi! A to nie taki ładny widok Oczywiście, że u góry, ale to przeciesz dział modyfikacje ;) IMO łatwiej jest przestawić nogi, zrobić górę i ew przemontować koszyki niż bawić się w tworzenie nowej ścianki dla mobo, ale to tylko moje zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLACK_MONKEY Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...roducts_id=1298 dokładnie takiej budy szukasz ;F, mam akurat ją Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...