Skocz do zawartości
-==MORDI==-

Pytanie O Bude:p

Rekomendowane odpowiedzi

Hi! chcial bym wstawic okno do mojej budy, ale mam jeden problem. otóż poszukuje obudowy, ktora miejsce na plyte glowna po lewej stronie, poniewaz komp stoi przy scianie i miejsce(przeciwne niz mobo czyli tam gdzie sie wycina okno) jest do sciany. czy sa takie obudowy jak wyzej napisalem (z mobo po lewej stronie)??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja ci powiem ze nie wiem ale na chłopski rozum myślę, żę jak wezmiesz z dwoma odkrecanymi bokami to jak sie troche pomeczysz i albo na sciance z lewej srubki wkrecisz i mobo przykrecisz albo przełożysz tę płytę na mobo na lewą... troche spawania ale bedzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może jeszcze uda się tak:

-Zdejmujesz przedni panel, napędy, dyski.

-Odwracasz budę "do góry nogami".

-Montujesz panel, napędy i dyski.

Oczywiście bezproblemowy montaż jest możliwy tylko wtedy, jeśli panel jest montowany symetrycznie i tobie nie przeszkadzałby napęd dvd/cd na wysokości oczy jamnika. B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale wtedy będą u góry nogi!

A to nie taki ładny widok

Oczywiście, że u góry, ale to przeciesz dział modyfikacje ;) IMO łatwiej jest przestawić nogi, zrobić górę i ew przemontować koszyki niż bawić się w tworzenie nowej ścianki dla mobo, ale to tylko moje zdanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi