Yeti666_PL Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Ktoś testował? Screeny Demo Szkoda, że nie ma opcji on-line :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 sciagam, zaraz sie zobaczy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 :wink: wywaliłem szybciej niz sie wgrywała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 A co ci nie spasowalo podziel sie tym :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
telewizjaprzezinternet Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Powiedział bym że słaba grywalność. Są lepsze gry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 "Evolution GT is a racing game where realism is guaranteed by an extremely accurate physics model, and the most advanced AI ever." Ktoś to może potwierdzić?, bo nie raz już slogany nic nie znaczyły ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 "Evolution GT is a racing game where realism is guaranteed by an extremely accurate physics model, and the most advanced AI ever." Ktoś to może potwierdzić?, bo nie raz już slogany nic nie znaczyły ;) Lepszą zabawe daje fiat 126p ;] Grafika ujdzie a o modelu jazdy nic niemoge powiedzieć bo gra sie zawieszała po 5 sekundach :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 omijajcie gierke z daleka , szkoda nawet ściagać demo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 omijajcie gierke z daleka , szkoda nawet ściagać demo hmm zagrać w to niemogełem ale patrząc na logo black bean i przypominając sobie SCAR odrazu mi sie zrobiło nie dobrze czyżby taki syf jak SCAR? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti666_PL Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 hmm zagrać w to niemogełem ale patrząc na logo black bean i przypominając sobie SCAR odrazu mi sie zrobiło nie dobrze czyżby taki syf jak SCAR? Black Bean to wydawca a nie producent. Może w końcu znajdzie się ktoś, kto na podstawie zagrania w demko się wypowie. Jeden mówi, żeby nie ściągać, bo gra do kitu - a w ogóle w nią praktycznie nie grał, bo mu się wieszała. Drugi pisze, żeby omijać z daleka - a nie podaje żadnego powodu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Ta chyba samemu trzeba bedzie sciagnac demo bo widze ze tu sie nic konkretnego nie dowiemy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Ja sciagnalem i zagralem :) Gra...no coz :rolleyes: Model jazdy nieco dziwny ,ale po jakims czasie mozna sie przyzwyczaic i sprawia to nawet przyjemnosc :wink: W demie jest pare aut ,a w pelnej jeszcze wiecej co narmalne ,mnie osobiscie ciesza rozne modele TVR :D Trasy w demie...jest bieda ,nie lubie jezdzic po wirtualnych miastach :? Wole runde po torze ,ale to chyba bedzie w pelnej wersji... Jest jakis tam tryb kariery ,ale nie oblukalem co i jak. No koniec cos o oprawie audio-wizualnej :wink: Grafika na przyzwoitym poziomie ,podobno jest HDR i faktycznie cos tam swieci. Co wazniejsze mozna grac z HDR+AA i wszystko dziala :wink: Nie stwierdzilem jakiegos wieszania i podobnych szopek ,gra stabilna i chodzi spoko :) Reasumujac nie jest to jakis mega hit ale pograc mozna :wink: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 jakos nie podeszla mi ta gierka... jedyne co to w poslizgi latwo sie wchodzi... grafika nie powala na nogi.. hdr u siebie nie wlaczalem... ale grafike moge porownac ze troszke slabsza niz w toca3... ogolnie maniakom sie spodoba :) osoba ktora chce troszke symulacji wywali ta gierke po jednym okrazeniu na torze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 demo zassalem w pracy, ale nie mialem okazji zgrac go z laptopa. moze jutro podziele sie swoimi wrazeniami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 zainstalowalem, zagralem, wywalilem :) gierka moze byc dobra, ale nie demo :D realizm jest, tutaj ciezko wejsc 80-100kmh w zakret 90 stopni, samochody dosc ciekawie sie zachowuja. jak przyspieszamy znacznie spada sterownosc itp modele samochodow wygladaja plastikowo, grafika srednia, nie pomaga hdr nawet. dzwiek bardzo slaby sie zdaje... ogolnie jak full wpadnie w moje lapki, to potestuje, demko jest slabe, ale nienajgorsze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 napisalbym, ze jest tragicznie, ale nie chce odbrazac tragicznych tytulow. gra bazuje na SCAR, a przynajmniej tory sa niemal identyczne, grafika jest do bani, dzwiek tez. do tego gra nie widziala pedalow od mojego Logi :lol: model jazdy tez jest do bani, realizmu zero, bo gladkie ruszanie mercem slk55amg z wcisnietym gazem w podloge nie mozna nazwac realizmem. szkoda czasu i pieniedzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 demo dno, full pewnie tez :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4u Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) no tak panowie to prawie ideał prowadzenia wozu co wy tu pitolicie bardzo realna fizyka jazdy fakt jesteśmy wyszkoleni na nfsach czy tocach ale naprawdę uwieżcie mi gra jest spoko demko już przefiltrowałem przyjemna grafika naprawdę wszystko ok a to screeny zapylam do sklepu i napewno kupie fulla nostalgia za gran tourismo grafika jest bardzo na poziomie jesli ktoś uważa ,że nie ma fizyki jazdy tutaj to powiem jedno hamowanie pulsacyjne w tej grze daje efekty a spróbujcie hamować w toce albo w nfsie pulsacyjnie heheh szkoda gadać aha jak już będziecie grać to wyłaczcie sobie wszystkie pomoce to jest frajda dopieroa no wporzo ,że są powtórki mozna sobie posiedzieć i popatrzeć jak przejechało się dana trasę a tu dowody najlepjej sobie spróbować samemu pociągnąć demko a jak komuś grafa nie pasi to niech sobie karte kupi porządną bo grafika jest na poziomie ps w załaczniku są fotki ale nie patrzcie na grafikę na nich bo to co gra oddaje to sie umywa do tych fotek ide testować multi playera hejka Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez r4u Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 (edytowane) no tak panowie to prawie ideał prowadzenia wozu co wy tu pitolicie bardzo realna fizyka jazdy wogole nie skomentuje tego :P gosciu rzadzisz ;) :lol: :lol: :lol: :lol: Edytowane 10 Kwietnia 2006 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 r4u, wymiataczu, my jesteśmy "wyszkoleni" na gtl, gtr i gpl'ach. Z czym do ludu? :lol: PS. Przy okazji dema "poprzednika" tej gry, był to bodajże scar, też na forum zarejestrowała się jakaś świeżynka i wmawiała wszystkim, że scar to jedyna wierna symulacja na pc. Może r4u to ten sam user, co wtedy, ale hasła zapomniał i stąd nowe konto? No bo nie sądzę, by takie namiastki gier miały AŻ dwóch fanów :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Ale co to jest ten scar? Sports Car GT? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Jak ktoś w życiu nie prowadził samochodu to ma marne pojęcie o symulacji :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crusader Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) mi tam fizyka jazdy odpowiada -w porownaniu do need for speeda to jest na cholernie wysokim poziomie jezeli mowimy o jakiejkolwiek fizyce w nfs'ie mozna sobie powylaczac kontrole trakcji i abs w opcjach wtedy gra sie staje naprawde realistyczna ...ale niestety troche mnie zawiodla oprawa graficzna, uwazam ze gry wydane w 2006 roku nie powinny juz schodzic ponizej pewnego poziomu, oczywiscie nie jest marna ale niektore rzeczy az sie rzucaja w oczy, mianowicie troche nie do konca niedopracowane samochody, otoczenie (asfalt, przyroda) na dosc wysokim poziomie ale te kanciaste niekiedy drogi moga psuc nastroj :) Pozatym dzwiek tez jakby w polowie odechcialo im sie robic(np. w tunelu nie ma praktycznie zadnej roznicy - brak echa), dzwiek silnika nawet ladnie zrobiony (chociaz zdazylem przejechac sie tylko 3 samochodami). I jeszce jedna rzecz... ale to nie odnosi sie jedynie do tej gry - ostatnio w wiekszosciach gier zaniedbany jest widok z kokpitu kierowcy "('z za kierownicy') Ba.... nie ma go wcale ! moim zdaniem to dosc spory minus. Jeszcze slowo na temat tras, owszem troche ich jest ale nie sa az tak rewelacyjne :(, mozna posmigac w miescie i po torach czyli powiedzmy jest to co byc powinno. jesli chodzi o jakies konkretne oceny to: za... GRAFIKE: 4/6 FIZYKE JAZDY 5=(na szynach :D )/6 DŹWIĘK: 4-/6 TRASY 4-/6 SAMOCHODY: jeszcze ciezko mi powiedziec ale z wstepnych uwag 4=(ponownie na szynach :D )/6 Z cala pewnoscia sa lepsze samochodowki, chociazby GT Legends gdzie wszystko stoi na baardzo wysokim poziomie - nie zadowoleni beda tylko ci, ktorzy preferuja samochody nowoczesne. Pozdrawiam Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez crusader Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Mnie dobija tylko brak zniszczeń chyba, że pominąłem opcje A gra może się podobać, ale oczywiście nie musi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crusader Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 jaki brak zniszczen !! kolego zniszczenia sa tylko nie w 'quick race' , grajac kariere sa i to nawet ladnie zrobione... osobiscie gierka mi sie co raz bardziej podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 zaczalem grac i sie wciagnalem :) stwierdzam ze wersja full jest lepiej zrobiona niz demko :) cos jest innego jednak nie potrafie powiedziec co :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 jaki brak zniszczen !! kolego zniszczenia sa tylko nie w 'quick race' , grajac kariere sa i to nawet ladnie zrobione... osobiscie gierka mi sie co raz bardziej podoba W takim razie mój błąd. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 mi szoda dziengow na fula, demo calkowicie mnie zniechecilo a najbardziej to, ze nie widzialo pedalow od mojego logi, wole TRD2 i TRD3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Jeśli chcecie dobrych wyścigów to zagrajcie w PGR3 albo Forza Motorsport ;) to są gierki, szkoda tylko że Forza jet na starego X'a i wygląda jak wygląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 a ja mam takie o to 2 pytanka 1) co daje opcja cubic enviroment? Nie bardzo widzę jakiekolwiek różnice między ustawianiami 64 i 512 (wydaje mi się tylko, że odbica na autaqch są bardziej rozmazane) 2) w grze mam średnio 50-60 klatek, ale gra potrafi co jakiś czas przyciąć. Mam za słabego kompa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...