pyzaa Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 witam.komp jak w sigu...mam pytanko.... w zwiazku z tym ze mam slabe pamieci jak podkrecic procesor i plyte automatycznie nie podkrecajac pamieci lub podkrecic je delikatnie?? bo z tego co wiem podkrecajac proca i plyte pamieci tez ida i nie wiem czy wstana..... chcialbym tak 2.4 mhz i podkrecona plytke... co radzicie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Radze duzo czytac, duzo probowac, potem duzo czytac, znow poprobowac, a potem zapytac na forum (jesli bedzie jeszcze o co). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirtZ Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Chodzą ploty, że za tematy tego typu można dostać ostrzeżenie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łuki85 Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Chodzą ploty, że za tematy tego typu można dostać ostrzeżenie ;) Raczej nie za takie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzaa Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 dobra dzieki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 dobra dzieki... to poczytaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...